menu
La Bruixa d’Or Manresa perd a Santiago en la primera jornada
La Bruixa d’Or Manresa perd a Santiago en la primera jornada
La Bruixa d’Or Manresa perd a Santiago en la primera jornada

La Bruixa d’Or Manresa perd a Santiago en la primera jornada

L’equip bagenc va demostrar tenir encara molta feina per davant i va encaixar una dura dedrrota 88-64 en la primera jornada de la Lliga Endesa. 88 Rio Natura Monbus Obradoiro | Pepe Pozas 11, Pavel Pumprla 11, Alberto Corbacho 8, Maxi Kleber 18, Juanjo Triguero 12; Daniel Miller 2, Adam Waczynski 7, Fran Cárdenas 7, …

Domingo 5 de Octubre de 2014 a las 12:33

L’equip bagenc va demostrar tenir encara molta feina per davant i va encaixar una dura dedrrota 88-64 en la primera jornada de la Lliga Endesa.

88 Rio Natura Monbus Obradoiro | Pepe Pozas 11, Pavel Pumprla 11, Alberto Corbacho 8, Maxi Kleber 18, Juanjo Triguero 12; Daniel Miller 2, Adam Waczynski 7, Fran Cárdenas 7, Haris Giannopoulos 3, Jesús Chagoyen 4 i Keaton Nankivil 5.

64 La Bruixa d’Or Manresa | Nil Angelats, Marius Grigonis 2, Ben Dewar 3, Jamar Samuels 5, AJ Ogilvy 12; Michael Hall 7, Carles Bivià 15, Marc García 3, Roger Grimau 14 i Dimitris Haritopoulos 3.

Parcials: 26-13, 17-12; 26-16 i 19-23.

Àrbitres: Juan Carlos García González, Miguel Ángel Pérez Niz i Sergio Manuel

Ningú va dir que seria fàcil, i aquest primer partit ho ha confirmat. Derrota de La Bruixa d’Or Manresa, encara amb baixes i poc temps de treball conjunt. El Rio Natura Monbus Obradoiro va ser millor que els del Bages en tots els aspectes, i l’equip de Pedro Martínez es va veure superat.

L’inici en tromba de l’Obradoiro ja va ser fulminant. Parcial inicial de 7-0 per començar i l’equip del Bages que li costava despertar. Ho va fer tímidament de la mà d’Ogilvy, que es va encarregar d’anotar els primers punts. Bivià, màxim anotador de La Bruixa d’Or, posava el 12-9 amb un triple. Però el Manresa es va posar a remolt i no va tenir opcions de remuntada en cap moment.

En el segon quart Grimau va intentar posar serenitat i lluita, però poc va poder fer veient l’encert local, que va tenir en Maxi Kleber el seu millor home. Bivià i Garcia ho provaven, però al Manresa absolutament res no l’acompanyava.

El tercer període va ser també dolent en quant a anotació rebuda, amb 26 punts, com en el primer quart. Massa facilitat perquè el rival anotés. Ho intentaven amb intensitat homes com Mike Hall i Roger Grimau, però no n’hi va haver prou per poder trobar escletxes a la defensa gallega.

El darrer quart va ser més igualat, però ja no hi havia res a fer, i La Bruixa d’Or Manresa ja sabia que marxava de Santiago amb la primera derrota encaixada. L’equip va pecar de novell en aquest primer partit, però toca refer-se i plantar cara al FC Barcelona el proper dimarts dia 14, a les 21:00.

Pedro Martínez, en la roda de premsa posterior al partit, declarava que “l’Obradoiro ha estat superior en tots els aspectes i tots els emparellaments individuals, i així és molt difícil guanyar; han estat amb més ritme que nosaltres des de l’inici; sabíem que podia passar una cosa així, estem en dèficit en moltes coses respecte els altres equips de la lliga, i un d’aquests dèficits és en temps junts”.