menu
A Tenerife amb la intenció de trencar la ratxa
A Tenerife amb la intenció de trencar la ratxa
A Tenerife amb la intenció de trencar la ratxa

A Tenerife amb la intenció de trencar la ratxa

Partit a una pista on la temporada passada es va aconseguir la victòria, amb Marius Grigonis reincorporant-se mica en mica a l’equip. La Bruixa d’Or Manresa visita aquest cap de setmana les illes Canàries per jugar davant l’Iberostar Tenerife, un equip amb 4 victòries fins el moment. Els d’Alejandro Martínez estan situats a la desena …

Viernes 5 de Diciembre de 2014 a las 14:15

Partit a una pista on la temporada passada es va aconseguir la victòria, amb Marius Grigonis reincorporant-se mica en mica a l’equip.

La Bruixa d’Or Manresa visita aquest cap de setmana les illes Canàries per jugar davant l’Iberostar Tenerife, un equip amb 4 victòries fins el moment. Els d’Alejandro Martínez estan situats a la desena posició, mentre que els del Bages busquen la segona victòria.

La Bruixa d’Or Manresa viatja aquest dissabte a Tenerife per jugar amb l’Iberostar, en una setmana amb relativa calma al Nou Congost. Marius Grigonis, que no va poder jugar davant del FIATC Joventut per la lumbàlgia, ja s’ha començat a entrenar aquesta setmana, i viatjarà, tot i que a dia d’avui no estava a punt per poder ajudar l’equip.

L’Iberostar Tenerife, per la seva banda, és desè a la classificació, i ha aconseguit ja 4 victòries. Els homes del tècnic Alejandro Martínez tenen bones mans tant a fora com a dins. Entre els jugadors més destacats trobem el polivalent Luke Sikma i el pivot Blagota Sekulic. Altres homes a tenir en compte són Nico Richotti i Beirán, aquest darrer ben conegut per Pedro Martínez.

L’entrenador de La Bruixa d’Or, declarava en la roda de premsa prèvia que «ha estat una setmana amb relativa tranquil·litat; estem preparant el partit tant bé com podem, i esperem que aquesta feina es vegi reflectida a l’hora del partit; Grigonis s’ha anat incorporant al llarg de la setmana, es tractarà i agafarà l’avió, encara que no comptem amb ell perquè ens pugui ajudar».

*Foto cedida per Xiulet Final