Un Bilbao Basket molt encertat tomba La Bruixa d’Or

La Bruixa d’Or perd el darrer partit de l’any per 66-88 davant un Bilbao Basket molt encertat en triples (50%). Els bagencs fan un partit fluix, en què destaquen Monroe (20 punts) i Eriksson (18). 66 La Bruixa d’Or | Waters 3, Arco, Kouguere 5, Monroe 20, Asselin 2, Arteaga 5, Hernández 2, Eriksson 18, …

Lunes 30 de Diciembre de 2013 a las 11:43

La Bruixa d’Or perd el darrer partit de l’any per 66-88 davant un Bilbao Basket molt encertat en triples (50%). Els bagencs fan un partit fluix, en què destaquen Monroe (20 punts) i Eriksson (18).
66 La Bruixa d’Or | Waters 3, Arco, Kouguere 5, Monroe 20, Asselin 2, Arteaga 5, Hernández 2, Eriksson 18, Giannopoulos 4, Larsen 7, Creus i Kody.

88 Bilbao Basket | López 8, Pilepic 16, Mumbrú 20, Hervelle 7, Gabriel 17, Grimau 4, Bertrans 5, Kavalauskas 4, Vrkic, Markota 5, Samb 2 i Sánchez.

Parcials: 20-27, 18-19; 13-26 i 15-16.

Àrbitres: Miguel Ángel Pérez, Luis Miguel Castillo i Rubén Sánchez Mohedas.

La Bruixa d’Or no ha pogut acabar l’any amb una victòria, i s’ha quedat força lluny de fer-ho. El Bilbao Basket ha aconseguit una victòria còmoda al Nou Congost, ja que el Manresa no ha pogut disputar el partit. Bona anotació de Monroe i Eriksson, amb 20 i 19 punts respectivament.

Ja en el primer quart, els bascos han estat superiors a La Bruixa d’Or. Pilepic i Germán Gabriel han començat inspirats per situar un 4-15 al marcador que feia mal. La reacció manresana ha vingut per part de Darryl Monroe, que ha estat l’encarregat que el partit no se n’anés abans d’hora. Els 7 primers punts del Manresa han estat de l’americà.

Al segon període, més igualat, Monroe ha demostrat que aguantava l’equip. Eriksson, també hi posava de la seva part per retallar distàncies, però el Bilbao sempre responia amb un triple que no permetia ni tansols il·lusionar-se. Bertrans, Markota, o Raül López anotaven des de 6.75.

El tercer quart ha estat el pitjor per als interessos de La Bruixa d’Or, ja que el Bilbao Basket pràcticament ha deixat sentenciat el partit. Tot i que el període començava amb un triple d’Eriksson que posava el Manresa a 5 punts (41-46), a partir d’aquí tot ha vingut la devallada.

Poca cosa ja hi havia a fer en el darrer període. Tot i això, l’equip no es rendia i començava amb un parcial de 8-0 el darrer quart. Però el Bilbao ja era massa lluny, i encara faltava remuntar 13 punts més. Partit difícil en una setmana de doble jornada que ha passat factura a l’equip.

La Bruixa d’Or segueix 16è amb 2 victòries de marge, a l’espera del que facin Estudiantes i Valladolid. La propera setmana, el dia 4, 13a jornada de nou al Congost, amb la visita de l’Unicaja de Màlaga.

Borja Comenge, deia al final del partit que “partit molt dur per nosaltres, ells han agafat avantatge des del començament; a la mitja part crèiem que si els incomodàvem i baixaven el percentatge de triples podíem ficar-nos al partit; hi ha hagut un moment que el partit s’ha trencat, ells han seguit amb l’encert i donava la sensació que han mogut bé la pilota; Monroe ha estat el principal motiu pel qual hem estat enganxats al partit”.