Reacció insuficient a Fuenlabrada

La Bruixa d’Or perd per 81 a 73 davant el Fuenlabrada, retallant distàncies a la segona meitat, tot i que la revifada no va ser prou contundent per poder disputar la victòria en els darrers segons. 81Baloncesto Fuenlabrada | Cabezas 6, Feldeine 16, Arnold 4, Panko 24 i Diagne 4; Pérez 3, Montañez …

Domingo 15 de Diciembre de 2013 a las 21:00

La Bruixa d’Or perd per 81 a 73 davant el Fuenlabrada, retallant distàncies a la segona meitat, tot i que la revifada no va ser prou contundent per poder disputar la victòria en els darrers segons.

81Baloncesto Fuenlabrada | Cabezas 6, Feldeine 16, Arnold 4, Panko 24 i Diagne 4; Pérez 3, Montañez 7, Vega 6, Mejeris, Vargas 6 i Paunic 5.

73 La Bruixa d’Or | Waters 16, Arco 4, Kouguere 5, Monroe 8 i Asselin 13; Creus, Eriksson 3, Arteaga, Larsen 9 i Giannopoulos 11.

Parcials: 20-12, 23-14; 20-29 i 18-18.

Àrbitres: Arteaga, García Ortiz i Munar.

La Bruixa d’Or no va començar amb bon peu el seu partit a Fuenlabrada, i va pagar els primers dos parcials desfavorables. 8 i 9 punts d’avantatge pel Fuenlabrada en el primer i el segon períodes van ser una muntanya massa alta per poder sobrepassar. Tot i això, en l’inici de la segona meitat, l’equip va reaccionar i va lluitar fins el final per obtenir una renda salvable de cara al bàsquet-average.

En el primer període, Panko es va enfilar fins els 12 punts, i els locals van aconseguir començar a obrir forat, tot i que Asselin, anotador de la primera cistella del partit, responia (8 punts en el primer quart). El 12-6 començava a posar terra entre madrilenys i catalans, i al final de període la diferència es va eixamplar encara una mica més fins el 20-12 parcial.

En el segon quart, més del mateix: tot i iniciar amb un triple espectacular d’Eriksson, el santjoanenc Montañez col·locava 16 punts amunt el Fuenlabrada. Aquest va ser un moment dur per als del Bages, que van veure una pluja de triples dels madrilenys. Larsen va aconseguir almenys que la darrera cistella del període fos també un triple seu.

En la segona meitat el Manresa va aconseguir canviar la cara al partit. Triples de Salva i Kouguere per començar, sumats a la bona actuació de Haris Giannopoulos van aconseguir que l’equip es situés a només 7 punts. El grec va anotar 9 punts en aquest període, fent un 3/3 en llançaments exteriors. Larsen va contribuir a la causa des de la línia de tirs lliures.

El darrer quart també va estar dominat en quant a anotació pel Manresa, però el Fuenlabrada va aconseguir que el partit no li marxés de les mans, amb millor control. Començava el període amb un triple de Vega, i La Bruixa d’Or va trigar massa en anotar. La reacció va ser insuficient per poder culminar la remuntada.

La setmana vinent, partit de La Bruixa d’Or a casa davant l’UCAM Múrcia, dissabte a les 20:00.