menu
La Bruixa d’Or aconsegueix la quarta victòria en un partit vibrant al Congost
La Bruixa d’Or aconsegueix la quarta victòria en un partit vibrant al Congost
La Bruixa d’Or aconsegueix la quarta victòria en un partit vibrant al Congost

La Bruixa d’Or aconsegueix la quarta victòria en un partit vibrant al Congost

Els homes de Comenge ja ténen 4 victòries al sac després d’un partit en què el comandant Darryl Monroe, amb 22 punts, va ser el més destacat dels de casa. 84 La Bruixa d’Or | Waters 8, Arco 11, Giannopoulos 7, Monroe 22, Asselin 6; Arteaga 8, Creus, Eriksson 16, Kouguere 6 i Kody. …

Domingo 22 de Diciembre de 2013 a las 02:19

Els homes de Comenge ja ténen 4 victòries al sac després d’un partit en què el comandant Darryl Monroe, amb 22 punts, va ser el més destacat dels de casa.

 

84 La Bruixa d’Or | Waters 8, Arco 11, Giannopoulos 7, Monroe 22, Asselin 6; Arteaga 8, Creus, Eriksson 16, Kouguere 6 i Kody.

 

74 UCAM Murcia | San Miguel 9, Grimau 13, Davis 8, Lima 9, Romdhame 11, Sánchez, Tillie 14, Rodríguez 2, Wood 6, Orupke i Servera 2.

 

Parcials: 24-20, 24-18; 15-23 i 21-13.

Àrbitres: Benjamín Jiménez, Lluis Guirao y David Planells.

La Bruixa d’Or va poder oferir una victòria a la seva afició abans de les festes de Nadal. Va ser un partit vibrant al Nou Congost, en què la bona actuació deMonroe (22 punts i 24 de valoració) va ser clau per a la victòria. Tots els jugadors del Bàsquet Manresa van aportar, i cal destacar també la bona feina d’Eriksson(16 punts i 2/3 en triples) i Salva Arco (11 punts).

En el primer període, Waters començava duent a bon port l’equip amb cistelles i bona direcció, rebent el suport inestimable de Haris GiannopoulosArcoMonroe iAsselin, que van formar el quintet inicial. Molt bona anotació en el primer període, en què Monroe ja es carregava l’equip a l’esquena (24-20). El Múrcia, però, es defensava amb els triples de San Miguel i Davis.

En el segon temps, la distància va poder augmentar fins als 10 punts gràcies a les aportacions del grecGiannopoulos i Eriksson des de la línia de tirs lliures.Arteaga també va destacar en aquest període amb una gran lluita sota les anelles. El canari va rubricar una actuació més que bona en el partit amb els murcians.

La segona meitat va començar malament per als de casa, que van encaixar un parcial de 0-13 que permetia els d’Óscar Quintana remuntar i posar-se per davant, amb una cistella de Grimau. Assumint responsabilitats, però, Waters anotava un triple que tornava a posar La Bruixa d’Or per davant. El partit estava ajustadíssim.

En la recta final, el partit va seguir ajustat, fins que Monroe el va desencallar amb 4 punts definitius que mostraven al Manresa el camí de la victòria (75-71).KouguereWaters, i Eriksson, des de la línia de tirs lliures, remataven un partit treballat, una victòria suada dels del Bages, amb la qual el públic del Congost va poder gaudir d’allò més.

La Bruixa d’Or segueix 16a a la classificació, però ara amb dues victòries d’avantatge sobre la zona de descens.

Borja Comenge, a la roda de premsa, comentava que “el primer objectiu era començar bé el partit, el nivell de joc; durant la setmana el fet que Álex Hernández i Rasmus Larsen no poguéssin estar al 100% ha estat un cop; el bon inici ha servit perquè el Múrcia no tingués sensació de domini sobre nosaltres; la sensació era que anàvem a pel partit, en atac i en defensa, això ha estat el més important, estar dins el partit sense tenir en compte la mala ratxa que dúiem”.