L’ICL Manresa no pot culminar la remuntada, però manté l’average amb el CB Prat

Partit intensíssim a la pista dels potablava, amb un Manresa que creix a la segona meitat però no acaba bé en un finak emocionant. 87 CB Prat | Blanch 15, Agada, 16, Portugués 4, Ortega 15 i Cate 8; Martí 3, Johnson 2, Andriuskevicius 6, Sese, Pérez 4, Blanco 7, i Campbell 7. …

Viernes 20 de Abril de 2018 a las 23:20

Partit intensíssim a la pista dels potablava, amb un Manresa que creix a la segona meitat però no acaba bé en un finak emocionant.

87 CB Prat | Blanch 15, Agada, 16, Portugués 4, Ortega 15 i Cate 8; Martí 3, Johnson 2, Andriuskevicius 6, Sese, Pérez 4, Blanco 7, i Campbell 7.

79 ICL Manresa | Costa 4, Lundberg 16, Allen 7, Martín 14 i Trias 11; Hamilton 11, Sakho, Brià, Garcia, Muñoz 8, i Gintvainis 8.

Parcials: 33-23, 20-21; 21-18 i 13-17.

L’ICL Manresa no va poder aconseguir la victòria a la pista del CB Prat, tot i demuntar 15 punts i estar molt a prop en els minuts finals. L’equip d’Aleix Duran va saber sobreposar-se a un marcador advers en una bona segona meitat. Els més entonats dels visitants van ser Lundberg amb 16 punts, i Trias i Hamilton amb 11.

Começava el partit amb una safata de Lundberg molt ràpida, resposta ràpidament per Pep Ortega, un dels més inspirats dels locals. En el primer període, un 5/6 en triples del CB Prat castigava molt l’ICL Manresa, que responia també amb força encert. Tot entrava, i el primer període acabava amb 33-23 al marcador.

El segon període va ser més igualat, i fins i tot el Manresa podria retallar un punt. Resposta ràpida de Hamilton, i Muñoz es refeia d’un triple fallat assegurant la cistella amb una esmaixada. Martín responia amb triple una bona ratxa local, i dos triples de Muñoz i Martín evitaven que el rival es desmarqués excessivament, ja que els del Prat seguien molt entonats.

Jordi Trias, que fins a la segona part no ha anotat, es posava les piles per fer les 3 primeres cistelles del període. L’ICL Manresa es posava a 5 punts, però els locals resistien i anotaven amb un Agada molt inspirat. Allen trencava amb un cop de dits uns moments de sequera anotadora, i el CB Prat es distanciava de nou al final del tercer quart (74-62).

Molt bona sortida de l’ICL Manresa al darrer període, amb 5 punts consecutius, aconseguits per Trias des de dins, i Muñoz des de fora. Llavors va ser el torn per la inspiració de Lundberg, que anotava un addicional després de rebre falta en un contraatac. El Manresa era a 4, i després a només 2 punts amb una safata de Gintvainis. Després d’una gran defensa empataria Lundberg amb una esmaixada al contraatac. Un addicional de Hamilton tornava a anivellar el partit a 78, però en la recta final els locals van estar més entonats.

Aleix Duran deia després del partit que “teníem molt clar que el nivell defensiu que ells posen sobre la pilota marcaria el partit, i calia que ho igualéssim; a la primera part no hem estat capaços de fer-ho, i això marca el que acaben pitant els àrbitres, que han assenyalat finalment 12 faltes més a ells; també hauríem hagut de controlar més el rebot a la primera part; no hem jugat bé les nostres opcions al final, perquè després d’haver hagut de remar tant no estàvem tant bé físicament”.