menu
El BAXI Manresa visita la temuda pista del Real Madrid
El BAXI Manresa visita la temuda pista del Real Madrid
El BAXI Manresa visita la temuda pista del Real Madrid

El BAXI Manresa visita la temuda pista del Real Madrid

Diumenge a les 12:30 (M+Deportes) els manresans posaran punt final a una setmana molt intensa al WiZink Center. Ismael Bako és baixa i encara no es sap quan podrà reaparèixer.

Divendres 18 de Març de 2022 a les 15:22

El BAXI Manresa visita el Real Madrid en el partit corresponent a la Jornada 25 de la Lliga Endesa. Els madrilenys són el segon classificat de la competició amb un balanç de 18 victòries i 5 derrotes. En el matx de la primera volta al Nou Congost, els de Pedro Martínez van portar a límit el Real Madrid i el duel es va decidir als últims minuts per la mínima. A la darrera jornada, els de Pablo Laso van vèncer l'Hereda San Pablo Burgos (70-85).

Després d’haver jugat dos partits en menys de 48 hores, el BAXI Manresa posa punt final a una setmana molt intensa al Wizink Center. Tot i això, els manresans es neguen a què el cansament els passi factura. És més, l'equip vol continuar demostrant la seva capacitat competitiva i intentar aconseguir la setzena victòria a la competició domèstica. Davant, però, es topen amb un rival sempre complicat. Pedro Martínez no podrà comptar encara amb Ismael Bako, que no es desfà de la seva lesió a la mà esquerra.

El Real Madrid és un dels equips més talentosos d’Europa, on hi ha jugadors capaços de capgirar el rumb d’un partit en instants. A la seva llarga plantilla, els madrilenys hi tenen tota mena de recursos i perfils ben coberts per posició. Del conjunt de Pablo Laso, cal destacar el pivot Edy Tavares, qui anota 9,7 i agafa 6,5 rebots per partit. També, l’ala pivot Guerschon Yabusele, qui és el màxim anotador de l’equip amb 10,6 punts per matx

Ha comparegut davant la premsa Pedro Martínez. El tècnic ha explicat que «ara mateix el nostre equip no pot fer les rotacions que hem de fer, hem de posar jugadors fora de la seva posició i no som competitius; venen partits complicats de treure, però cal donar un missatge a l'equip i l'afició que estem fent una bona temporada».