menu
El BAXI Manresa tanca una setmana exigent amb un triomf de mèrit a Madrid
El BAXI Manresa tanca una setmana exigent amb un triomf de mèrit a Madrid
El BAXI Manresa tanca una setmana exigent amb un triomf de mèrit a Madrid

El BAXI Manresa tanca una setmana exigent amb un triomf de mèrit a Madrid

Els bagencs van sobreposar-se a la important baixa de Bako i van vèncer a la pista d'un dels millors equips d'Europa gràcies a una gran segona meitat.

Diumenge 20 de Març de 2022 a les 15:07

75 Real Madrid I Núñez, Willams-Goss 2, Deck 21, Yabusele 15 i Tavares 6; Randolph 3, Heurtel 3, Rudy Fernández 15, Poirier 6 i Llull 4

86 BAXI Manresa I Dani Pérez 17, Thomasson, Vaulet 2, Moneke 14 i Sima 5; Francisco 4, Dani Garcia, Steinbergs 7, Rafa Martínez 3, Valtonen 14 i Maye 20

Parcials: 22-15, 19-19, 16-30, 18-22

El BAXI Manresa ho va tornar a fer. Després d'assaltar el Palau Blaugrana a la primera volta, els matagegants de Pedro Martínez van conquerir la pista de l'altre equip dominador tant a Espanya com a Europa, el Real Madrid (75-86), i ho van fer gràcies a una gran actuació en la segona meitat, mostrant un gran esperit competitiu i sobreposant-se a la baixa important de Bako, un dels pilars de l'equip.

Els madridistes van començar manant en el marcador i van obrir una màxima diferència de 9 punts, que Moneke va retallar fins els 7 amb una cistella a sota per tancar el primer quart (22-15).

En el segon hi va haver més igualtat entre ambdós conjunts, i cada intent d'escapada dels blancs era desactivat pels visitants, que mantenien el desavantatge de 7 punts a la mitja part de l'enfrontament (41-34).

En la segona meitat, els homes de Pedro Martínez van mostrar el seu esperit competitiu i, liderats per un Maye molt encertat, van ser capaços de capgirar l'electrònic primer i obtenir un marge de 7 punts després per acabar el tercer quart (57-64).

En els deu darrers minuts, els bagencs van seguir a un gran nivell i van assolir una màxima diferència de 15 punts (63-78). Però els locals no es donaven per morts i en el seu intent de remuntada es situaven a només 5 amb un minut i mig de joc. En aquest, Dani Pérez, Moneke i Valtonen sentenciaven una setzena victòria de molt prestigi.

D'aquesta manera, el BAXI Manresa arribarà en forma a un dels partits més importants de la temporada. Dimarts a partir de les 20:30, l'equip es jugarà l'accés als quarts de final de la Basketball Champions League davant el Tofas Bursa turc.