menu
El BAXI Manresa, davant d'un repte històric: quarts de final de la BCL
El BAXI Manresa, davant d'un repte històric: quarts de final de la BCL
El BAXI Manresa, davant d'un repte històric: quarts de final de la BCL

El BAXI Manresa, davant d'un repte històric: quarts de final de la BCL

Dimarts a les 20:30 (DAZN i Esport 3) els manresans comencen el play-off de quarts de final amb l'Unicaja per ser a la Final Four.

Dilluns 4 de Abril de 2022 a les 14:34

El BAXI Manresa rep la visita de l'Unicaja al Nou Congost. El matx correspon al play-off dels quarts de final de la Basketball Champions League. El primer equip que guanya dos partits es classifica per la Final Four de Bilbao. En cas que la sèrie s'hagi de decidir en un tercer, es jugaria el dimecres 20 d'abril al Nou Congost.

L'equip del Bages té una gran oportunitat per sumar la primera victòria de l'eliminatòria i, dimarts que ve, afrontar el matx del Martín Carpena amb marge d'error. Els manresans volen aprofitar l'energia extra del Nou Congost per vèncer a l'Unicaja en un partit que és històric pel Bàsquet Manresa. Pedro Martínez podrà comptar amb la presència interior d'Ismael Bako. Dani Garcia i Guillem Jou són baixa per lesió.

L'Unicaja, dirigit per Ibon Navarro, entrenador del Manresa les campanyes 15-16 i 16-17, és un conjunt amb una columna vertebral formada per jugadors espanyols. Respecte a l'inici de temporada, l'equip de Màlaga ha canviat força amb l'arribada de Kravic, Mooney i Oliver, la marxa de Cole, la baixa per tota la temporada d'Erin, i el relleu a la banqueta de Katsikaris a Navarro. Dels malaguenys, cal destacar als exteriors, Brizuela i Boutellie amb 11,7 i 11,9 punts per partit, respectivament. Menció especial, pel rendiment immediat d'Oliver, que, amb només dos partits a la competició, és el màxim anotador de l'equip amb 13,5 punts de mitjana.

Abans del partit de dimarts, Pedro Martínez i Ismael Bako han comparegut davant la premsa. El tècnic ha explicat que «és un equip que ha canviat molt, esperem que les coses que entrenem ens surtin bé i agafem confiança durant el partit; hem d'estar tranquils i fer el nostre partit, sabent que tenim l'impuls de la nostra afició però no cal estar sobreexcitats». Per la seva banda, Ismael Bako explicava que «és fantàstic tornar a ser amb l'equip; el que passarà demà és extraordinari pel club, i tenim per davant el repte d'entrar a una Final Four; el que passa en aquest pavelló durant els partits és extraordinari, ens ajuda molt la gent».