El BAXI Manresa domina l'Unicaja i suma el primer punt als quarts de la BCL

Els bagencs en van tenir prou amb un gran primer quart per avançar-se en l'eliminatòria prèvia a la Final Four de Bilbao.

Dimarts 5 de Abril de 2022 a les 22:50

86 BAXI Manresa I Dani Pérez 9, Thomasson 16, Vaulet 9, Moneke 11 i Bako 9; Francisco 12, Naspler, Steinbergs 3, Rafa Martínez 3, Valtonen 3, Maye 7 i Sima 4.

63 Unicaja I Díaz 8, Brizuela 2, Barreiro 16, Abromaitis 9 i Guerrero; Oliver 6, Kravic 6, Alonso 4, Mooney 2, Nzosa, Suárez 2 i Bouteille 8.

Parcials: 29-4, 18-17, 20-22, 19-20

El BAXI Manresa va derrotar amb claredat l'Unicaja (86-63) gràcies a un magnífic primer parcial en què va aconseguir una renda de 25 punts deixant al seu rival amb un 0/22 en tirs de camp. Els manresans van saber administrar l'avantatge per imposar-se sense patiment.

A l'inici del matx només hi va haver un equip sobre la pista. Els vermells, amb una gran efectivitat tant en atac com en defensa, van esborrar de la pista els malaguenys i van obtenir, ja al primer quart, una diferència de 25 punts gràcies a un triple sobre la botzina de Francisco (29-4).

En el segon el joc va estar més anivellat, i això afavoria els interessos d'uns locals que en tot moment van poder mantenir una renda còmoda en l'electrònic. A la mitja part, el marge era de 26 punts (47-21).

Tornant dels vestidors, la tònica no va variar, i els jugadors de Pedro Martínez, tots ells anotant, seguien dominant amb mà de ferro i divertint els aficionats presents al Nou Congost. Al final del tercer quart, el duel estava totalment encarrilat (67-43).

En els deu darrers minuts, els visitants van aconseguir un parcial de 0-10 que servia per maquillar la derrota i avisar als manresans del que són capaços i que no s'han de confiar per la resta de la sèrie. El debut de Toni Naspler al darrer minut va ser el colofó final a una gran nova festa al Congost.