menu

Bases del sorteig per a la compra del paquet Copa del Rei

BÀSQUET MANRESA SAD en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa del següent:

La seva denominació social és: BÀSQUET MANRESA SAD

El seu CIF és: A60104932

El seu domicili social és a: C/ Ctra. Manresa a Sant Joan de Vilatorrada, s/n (Pavelló Nou Congost) 08241 Manresa – Barcelona

BÀSQUET MANRESA SAD, posa a disposició dels abonats/des del club la possibilitat de comprar paquets comercialitzats per BCD Sports, allotjament, més abonaments de partits, fins a esgotar un mínim de 54 places, per a tots els partits de la Copa del Rei, que es farà a Granada els dies 17-18-19-20 de febrer del 2022, mitjançant un sorteig, únicament, per abonats/des*.

Aquests paquets especials per a la Copa Del Rei tenen un preu de 395€ per persona en habitació doble (suplement de 190€ en habitació individual) estan compostos per:

  • Abonament de categoria 7.
  • Allotjament, a l’Hotel Abades Recogidas 4 estrelles o similar, en habitació doble i esmorzar.
  • Assegurança bàsica obligatòria veure aquí.

1 - REQUISITS PER PODER PARTICIPAR EN EL SORTEIG

Per poder participar en el sorteig de la compra dels paquets Copa del Rei, caldrà omplir el formulari que està disponible a la pàgina web del club, accés al formulari amb les dades sol·licitades.

Aquests paquets seran per a títol nominatiu a abonats/des del club, que han de complir els següents punts que es detallen a continuació:

Ser abonat/da del club des de la temporada 20-21.

Estar al corrent del pagament de l’abonament.

2 - TERMINIS FUNCIONAMENT I SORTEIG

El termini per omplir el formulari i, per tant, realitzar la inscripció començarà dijous 27 de gener a les 16h, i acabarà dilluns 31 de gener a les 12h. El formulari estarà disponible a la pàgina web: accés al formulari.

Les entrades seran per ús individual i intransferible dels abonats. Si els membres d’una família o amics volen anar junts podran demanar fins a un màxim de 4 localitats per a una mateixa petició, amb la condició que tots ells siguin abonats, assignant-los-hi un únic numero pel sorteig, que de sortir escollit, els hi donarà accés a tots els abonaments sol·licitats.

Un cop feta la inscripció rebreu un e-mail de confirmació amb el número del sorteig.

El sorteig es farà el dimarts 1 de febrer a les 11h davant notari, fent-se públic els números afortunats, més números de reserva.

Es contactarà amb els seleccionats via e-mail, que tindran 48 hores per a dur a terme i pagar la reserva dels paquets. En cas de no fer-se efectiu, el dret a la compra se cedirà al primer número de reserva.

3 - FAQS PREGUNTES FREQÜENTS

Qui té accés al sorteig?

Donat el número molt reduït de paquets per la Copa del Rei disponibles, només hi poden participar els abonats/des amb un mínim de dues temporades d’antiguitat.

Quantes vegades puc omplir el formulari?

Només serà vàlida una participació per abonat.

Soc abonat/da, però no hi podré anar, ho puc cedir?

No, és exclusiu per abonats/des. En cas que l’abonat/da seleccionat/da, no pugui accedir, es contactaran amb els seleccionats suplents.

El paquet de Copa del Rei és divisible? Es pot demanar només l’entrada?

No, Bàsquet Manresa ha gestionat els paquets addicionals pels abonats a través de l’agència oficial de la Copa del Rei, BCD Sports, que inclouen l’allotjament.

En cas de tenir algun sobrevingut, malaltia, COVID, un cop havent pagat el paquet es pot anul·lar?

No, les reserves no són reemborsables. En tot cas, i sense compromís, es farà la gestió per poder traspassar-ho a un reserva, i de poder-se fer, només es perdran les despeses que s’originin.

4 - DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Amb l’establert pel REGLAMENT (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 del Parlament Europeu, i del Consell relatiu a la Protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de les seves dades personals i per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Les dades seran tractades a fi de realitzar el sorteig, i en el cas necessari de la gestió oportuna del paquet especial de la Copa del Rei.

Podeu consultar l’apartat sencer, de com exercir el seu dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades a text-politica-de-privacitat/