Victòries i derrotes dels nostres cedits amb els seus equips

Els Rostock Seawolves van comptabilitzar una derrota i una victòria, l'Alimerka Oviedo Baloncesto es va veure superat pel rival i el Zamora Enamora va guanyar els dos enfrontaments.

Dimecres 22 de Febrer de 2023 a les 16:16

La jornada 20 de la BBL va portar una derrota als Rostock Seawolves. L'equip alemany es va veure superat pel Telekom Baskets Bonn (62-77). A més, el tercer parcial no va aportar un resultat favorable a l'equip local (5-13). Elias Valtonen va jugar gairebé 25 minuts i va acabar amb 10 punts, 2 rebots i 3 crèdits de valoració.

En canvi, la jornada 21 de la Bundeslliga de bàsquet va capgirar el marcador a favor del conjunt de Rostock. L'equip visitant va guanyar contra el Basketball Löwen Braunschweig (71-87), gràcies a uns bons resultats en el primer, segon i tercer parcials del partit. L'aler finlandès va anotar 3 punts i va repartir 1 assistència durant els 14 minuts que va estar a la pista.

La també jornada 21 de la LEB Or no va ser gaire gratificant per a l'Alimerka Oviedo Baloncesto. El conjunt visitant va perdre contra l'Hereda San Pablo Burgos (89-64). El segon parcial va allunyar a l'equip local del marcador, tot i que els asturians van intentar mantenir igualat el resultat a la resta del partit. Marc Peñarroya, com a jugador titular, va disputar 29 minuts i va finalitzar amb 1 punt i 2 rebots.

D'altra banda, els resultats van ser molt diferents a la LEB Plata. La jornada 19 va portar una victòria al Zamora Enamora. El conjunt visitant va superar al C.A.M. Enrique Soler (51-68), amb uns parcials molt favorables per a l'equip de Zamora. Toni Naspler, entre el cinc inicial, va jugar 26 minuts i va acabar amb 10 punts, 5 rebots, 6 assistències i 14 crèdits de valoració. Ondrej Hustak, també com a jugador titular, va finalitzar amb 4 punts, 6 rebots i 9 crèdits de valoració en els 25 minuts que va disputar.

La jornada 20 també va sumar una altra victòria pel Zamora Enamora. El conjunt visitant va guanyar al Damex Udea Algeciras (79-84), gràcies a un bon inici del matx i amb la resta de partit força igualat. El base manresà, de nou entre el cinc inicial, va disputar 28 minuts i va acabar amb 7 punts, 1 rebot, 2 assistències i 7 crèdits de valoració. El pivot txec, també com a jugador titular, va finalitzar amb 9 punts, 13 rebots, 2 assistències i 26 crèdits de valoració durant els 26 minuts que va jugar.