Resultats diversos dels nostres cedits

Els Rostock Seawolves van jugar dos partits amb una victòria i una derrota, mentre que l'Alimerka Oviedo Baloncesto i el Zamora Enamora es van veure superats pels seus rivals.

Dimarts 7 de Febrer de 2023 a les 16:14

La jornada 18 de la BBL va resultar fructífera per a l'equip de Rostock, ja que va guanyar a domicili contra el Veolia Towers Hamburg (81-91). Elias Valtonen va jugar poc més de 22 minuts i va acabar amb 10 punts, 6 rebots i 15 crèdits de valoració.

En canvi, la jornada 19 de la lliga alemanya no va ser tan agradable per als Rostock Seawolves. Els locals van perdre contra el Ewe Baskets Oldenburg (73-80). L'aler finlandès no va jugar cap minut del partit.

A la jornada 19 de la LEB Or, l'Alimerka Oviedo Baloncesto va patir una ajustada derrota contra el Cáceres Patrimonio de la Humanidad (70-68). Marc Peñarroya, com a jugador titular, va obtenir bones estadístiques: 17 punts, 5 rebots, 5 assistències i 20 crèdits de valoració durant els 40 minuts que va disputar.

A més, la jornada 20 de la mateixa lliga no va aportar canvis pels asturians. L'equip local es va veure superat pel líder Zunder Palencia (56-67). El base manresà, de nou entre el cinc inicial, va disputar 24 minuts i va finalitzar amb 5 punts, 5 rebots, 3 assistències i 4 crèdits de valoració.

A la LEB Plata, la jornada 18 tampoc es va decantar favorablement cap al Zamora Enamora. El conjunt local va perdre, per una curta diferència de punts, contra l'Enerparking Basket Navarra (76-79). Ondrej Hustak, com a jugador titular, va jugar 22 minuts i va anotar 6 punts, 2 rebots i 5 crèdits de valoració. Toni Naspler va acabar amb 5 punts, 5 rebots, 1 assistència i 4 crèdits de valoració en els 22 minuts que va estar a la pista.