menu
El BAXI Manresa presenta el llibre fotogràfic "Una temporada per recordar"
El BAXI Manresa presenta el llibre fotogràfic "Una temporada per recordar"
El BAXI Manresa presenta el llibre fotogràfic "Una temporada per recordar"

El BAXI Manresa presenta el llibre fotogràfic "Una temporada per recordar"

L'obra, integrada per les imatges de Joaquim Alberch i els textos i la coordinació de Damià Badia, té un preu de 17 euros i ja està a la venda tant a les oficines del club com a la llibreria Parcir.

Dilluns 12 de Setembre de 2022 a les 20:20

El pati del teatre Kursaal ha estat l'escenari de l'acte de presentació del llibre "Una temporada per recordar". L'obra compta amb les fotografies de Joaquim Alberch (fotògraf oficial del BAXI Manresa) i els textos i la coordinació de Damià Badia (cap de comunicació del club). Editat per Parcir, el llibre té 150 pàgines d'imatges a tot color, que permetran els aficionats del Bàsquet Manresa tenir un record de la temporada 2021-22, un any molt especial. El pròleg ha anat a càrrec de l'entrenador del BAXI Manresa, Pedro Martínez. L'obra té un preu de 17 euros, i ja està disponible tant a les oficines del Bàsquet Manresa com a la llibreria Parcir.

A més de Badia i Alberch (els autors del llibre), han estat a l'acte Jordi Serracanta, president del Bàsquet Manresa, i Guillem Jou, capità de l'equip. El fotògraf del club ha explicat que "quan faltaven alguns partits pel final de la primera volta ja intuïa que podríem fer alguna cosa gran, i a mitja temporada ja vaig comentar al Damià la idea de fer un llibre fotogràfic. El més complicat per a mi ha estat fer el triatge de les fotos. És molt complicat quedar-me amb un moment de la temporada, però trio la sèrie de la cistella guanyadora del Dani Pérez contra el Tenerife. Quan vaig llegir els textos, se'm va posar la pell de gallina". Per la seva banda, Serracanta ha destacat que "és un goig poder tenir un llibre com aquest, amb tantes imatges de felicitat". Finalment, Jou ha dit que "cap al novembre, quan vam aconseguir cinc victòries seguides contra rivals molt durs a la BCL, ja vam començar a veure que podríem fer alguna cosa important. Ens va sorprendre l'ambient abans de la semifinal a Bilbao, no ens esperàvem tanta gent".

Foto de Gustavo Carrasco (XIULET FINAL)