menu
Gros Montserrat ETL, nous co-sponsors del Bàsquet Manresa
Gros Montserrat ETL, nous co-sponsors del Bàsquet Manresa
Gros Montserrat ETL, nous co-sponsors del Bàsquet Manresa

Gros Montserrat ETL, nous co-sponsors del Bàsquet Manresa

El despatx manresà, integrat en el grup internacional de serveis professionals ETL Global, es suma als col·laboradors del club.

Divendres 12 de Novembre de 2021 a les 18:12

El BAXI Manresa comptarà a partir d'ara amb un nou sponsor que estarà present tant a l'equipació dels jugadors com al Nou Congost. La nova col·laboració ha estat presentada aquest divendres al Nou Congost.

Gros Montserrat ETL Global entra amb força al grup de patrocinadors del Bàsquet Manresa. L'assessoria manresana serà un dels nous co-sponsors del club, amb presència tant a la pista -on es veurà al cercle central-, com a l'equipació dels jugadors, que lluiran el logotip al camal del pantaló. Quatre socis de l'empresa han anat al Nou Congost per rubricar l'acord: Dolors Poveda, Agustí Puigdellivol, Francesc Costa i Sílvia Crespo. Han estat rebuts per Josep Sáez, President del Bàsquet Manresa, i han pogut comprovar en primera persona els suports del seu patrocini.

Sobre Gros Montserrat ETL Global
Gros Monserrat és una firma amb més de 40 anys d’experiència en l’àmbit de la prestació de serveis professionals d'assessorament fiscal, laboral, consultoria i advocats, està participada per ETL GLOBAL, S.L., grup d'origen alemany especialitzat en serveis professionals d'assessorament legal, fiscal, laboral, auditoria i consultoria, avalat per 50 anys de experiència i present a més de 50 països. ETL Global ocupa la 5a posició en els rànquings de facturació d'empreses de serveis professionals i el 8è lloc en el rànquing referits a serveis legals. Present a més de 50 països, el grup se situa en la 7a posició a nivell europeu i en el lloc 15è a nivell mundial.