top

L’ICL Manresa encara la final amb il·lusió a la capital del Bages. DV 21:00 i DG 20:00

Dijous 31 de Maig de 2018 a les 19:30

Lluita final per l’ascens amb el Baloncesto Melilla i els dos primers assalts al Nou Congost. Divendres a les 21:00 el primer partit, i diumenge a les 20:00, el segon.

Hi ha moltes ganes de final a Manresa. La capital del Bages es prepara per viure els primers dos partits d’una sèrie amb el Melilla que podria portar de nou l’ICL Manresa a la primera categoria. Caldrà lluitar contra un gran equip, el Melilla, que en la lliga regular ha estat la bèstia negra dels bagencs.

La capital del Bages viu aires de final, però l’ICL Manresa, que té tot l’equip a la seva disposició, no es pot fiar gens ni mica del rival amb qui haurà de jugar. L’avantatge de pista en els dos primers partits ha de ser fonamental per poder obtenir un bon resultat en la sèrie abans de viatjar cap a Melilla, on es disputaran el tercer i quart partits. Després de fer una setmana gairebé sencera d’entrenaments, els de Diego Ocampo ja estan a punt per demà.

El Melilla ha guanyat els dos partits de la lliga regular que ha disputat contra l’ICL Manresa. Els nord-africans van derrotar en un dramàtic cinquè partit aquest dimarts el CB Prat a la pista catalana, fet que va suposar una injecció de moral. L’equip dirigit per Alejandro Alcoba ja es va quedar a Catalunya i arriba amb homes forts com el pivot Fran Guerra, que en els play-off porta 12 punts per partit i gairebé 7 rebots. La direcció del veterà Dani Rodríguez, que va donar amb una cistella la classificació al Prat, també serà important.

Diego Ocampo, en la roda de premsa prèvia a la final, deia que «hem intentat seguir millorant durant la setmana, les victòries ens han anat reforçant; ara disputem una final i això ens ha de fer sentir orgullosos com a equip i com a club un any després d’haver descendit; el Melilla és un equip confeccionat per estar a la final o quedar primer, i té molt mèrit com han aixecat la semifinal, en què van jugar molt bé al final del partit, i això parla de la dificultat que té el rival».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials