menu
L’ICL Manresa busca a Castelló la catorzena victòria
L’ICL Manresa busca a Castelló la catorzena victòria
L’ICL Manresa busca a Castelló la catorzena victòria

L’ICL Manresa busca a Castelló la catorzena victòria

Tercer partit de la segona volta en una jornada intersetmanal. Gabriel Lundberg, amb molèsties, és l’únic tocat dels manresans. Després de dues derrotes en els primers partits de la segona meitat de competició, l’ICL Manresa va a la pista d’un rival molt proper en la classificació per intentar retrobar-se amb la victòria. Els de la …

Dimarts 23 de Gener de 2018 a les 18:33

Tercer partit de la segona volta en una jornada intersetmanal. Gabriel Lundberg, amb molèsties, és l’únic tocat dels manresans.
Després de dues derrotes en els primers partits de la segona meitat de competició, l’ICL Manresa va a la pista d’un rival molt proper en la classificació per intentar retrobar-se amb la victòria. Els de la plana porten una bona ratxa, i són just per darrere dels del Bages a la classificació.

Després de només dos dies d’entrenaments, l’ICL Manresa torna a tenir partit en una jornada intersetmanal, la 20a. L’equip d’Aleix Duran està a disposició, amb només un jugador que és dubte, el danès Gabriel Lundberg, que té una gastroenteritis.

Per la seva banda, el TAU Castelló està en un bon moment de forma, recuperant efectius després d’un inici amb dificultats. Ha guanyat 9 dels darrers 12 partits de lliga, i és just per darrere de l’ICL Manresa en la competició. Kyle Rowley i Edu Gatell són els referents de l’equip, on també veurem Juan García, ex del Manresa, ja recuperat.

Aleix Duran deia en la roda de premsa prèvia que «han estat només dos dies després del partit; vam analitzar una mica el partit de diumenge, però quan tenim setmanes curtes fem anàlisi mixta, per poder arribar; Lundberg ara mateix és dubte perquè ahir i avui ha estat al llit; el rival de demà ha guanyat 9 dels darrers 12 partits, i està competint a un nivell molt alt, traient partits ajustats i amb un punt de confiança».