top

L’estudi jurídic LAWES, nou col·laborador del Bàsquet Manresa

Dimarts 13 de Febrer de 2018 a les 11:20

La firma, especialitzada en Dret Penal i de l’empresa, ha començat aquesta temporada la seva vinculació amb el club. Des d’aquesta temporada 2017-18, LAWES serà nou col·laborador del Bàsquet Manresa. És un estudi jurídic, fundat per les advocades Laura Bueno i Ester Cornudella i assessorarà al club en qüestions legals. LAWES ha entrat a Manresa, …

La firma, especialitzada en Dret Penal i de l’empresa, ha començat aquesta temporada la seva vinculació amb el club.

Des d’aquesta temporada 2017-18, LAWES serà nou col·laborador del Bàsquet Manresa. És un estudi jurídic, fundat per les advocades Laura Bueno i Ester Cornudella i assessorarà al club en qüestions legals.

LAWES ha entrat a Manresa, i també al Nou Congost. L’estudi jurídic impulsat per Laura Bueno i Ester Cornudella té la seva seu al c/Muralla del Carme, 22-24 de Manresa i presta serveis legals especialitzats en Dret Penal, de l’empresa i en l’elaboració de programes de compliment corporatius (compliance). Aquest col·laboració s’emmarca dins la responsabilitat social corporativa de LAWES amb l’objectiu de ser un retorn a la societat i, molt especialment, a la ciutat de Manresa a través de la seva emblemàtica institució, el Bàsquet Manresa.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials