top

BAXI busca figurants manresans per una campanya publicitària: participa-hi!

Dilluns 12 de Novembre de 2018 a les 13:11

Hi ha temps fins dijous per enviar un vídeo de mostra, que també es podrà enregistrar aquest dijous al Nou Congost. Els seleccionats tindran remuneració econòmica. BAXI busca figurants per una campanya publicitària que es rodarà la setmana que ve.

Hi ha temps fins dijous per enviar un vídeo de mostra, que també es podrà enregistrar aquest dijous al Nou Congost. Els seleccionats tindran remuneració econòmica.

BAXI busca figurants per una campanya publicitària que es rodarà la setmana que ve. Només cal enviar un vídeo breu i una foto a la productora per optar a formar part d’aquesta campanya, que es rodarà a la zona de Barcelona la setmana vinent. L’empresa pagarà els qui participin en l’anunci. El Bàsquet Manresa posarà aquest dimecres, 14 de novembre, un espai a disposició dels aficionats que s’hi vulguin presentar i no puguin gravar el vídeo.

Aquesta serà una campanya per internet i que eventualment es podrà veure també per televisió.

Què busquem?
Volem aficionats del BAXI Manresa per fer de figurants en una campanya publicitària relacionada amb l’equip. Poden ser tant dones com homes, majors d’edat.

Quan, on i com serà el rodatge?
El rodatge serà entre els dies 20 i 21 de novembre, a Barcelona o rodalies. Durarà unes 6 hores, i l’horari podria ser tant de matí com a la tarda. Caldrà que els figurants vagin amb el seu propi transport.

Com es pot optar a participar-hi?
Per participar-hi només cal enviar un vídeo amb una breu presentació i una fotografia de cos sencer a [email protected], juntament amb totes les dades que indiquem a continuació:
-Nom complet
-DNI
-Data de naixement
-Telèfon i correu electrònic
-Fotografia recent on us vegeu bé, de cos sencer.
-Vídeo amb l’equipació d’aficionat del Manresa on feu una breu presentació

I si no puc fer el vídeo?
En cas que no tingueu mitjans per poder gravar el vídeo o bé fer-vos una foto, el Bàsquet Manresa es posarà a la vostra disposició aquest dimecres, 14 de novembre, de 18:00 a 20:00, per fer-ho al Nou Congost. Només haureu de venir a les oficines del club i demanar-ho.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials