L’ICL Manresa tanca la lliga a Tenerife amb derrota
L’ICL Manresa tanca la lliga a Tenerife amb derrota
L’ICL Manresa tanca la lliga a Tenerife amb derrota

L’ICL Manresa tanca la lliga a Tenerife amb derrota

L’encert del Tenerife enterra les opcions visitants, en un partit amb protagonisme per Ahmed Khalaf “Bebo” que fa el seu debut, i els darrers minuts de Román Montañez com a jugador. 84 Iberostar Tenerife | San Miguel 6, Kirksay 12, Richotti 9, Doornekamp 7 i Bogris 4; Omeragic, Niang 10, Bassas 14, Hanley 13, …

Diumenge 14 de Maig de 2017 a les 19:49

L’encert del Tenerife enterra les opcions visitants, en un partit amb protagonisme per Ahmed Khalaf “Bebo” que fa el seu debut, i els darrers minuts de Román Montañez com a jugador.

 

84 Iberostar Tenerife | San Miguel 6, Kirksay 12, Richotti 9, Doornekamp 7 i Bogris 4; Omeragic, Niang 10, Bassas 14, Hanley 13, Grigonis 3, Vázquez 1 i White 5.

 

51 ICL Manresa | Machado 3, Aranitovic 8, Tomàs 8, Auda 11 i Cakarun 11; Jou, Trapani 2, Sakho, Belemene, Costa 6, Khalaf 2 i Montañez.

 

Parcials: 26-17, 15-12; 25-14, 18-8.

El partit ha començat marcat per l’encert en els triples dels locals. Tot i això, l’ICL Manresa s’ha mantingut al nivell del seu rival en el marcador. L’Iberostar Tenerife començava anotant 6 triples, però l’ICL Manresa responia bé amb cistelles a la pintura i bona circulació de la bola. Auda avançava els visitants amb un triple però 9 punts consecutius de Bassas, amb 2 triples i tres tirs lliures, obria un petit forat.

En el segon període, els canaris aconseguien obrir més escletxa, però l’ICL Manresa encara estava dins el partit. El segon quart començava amb un triple de Costa, que repetia al cap d’uns moments per respondre un 2 més 1 de Hanley. Minuts per Guillem Jou i Jordan Sakho, i en els locals Niang ajudava al seu equip a la pintura.

L’encert en l’inici de la segona meitat va començar a matar el partit. Els locals, que estan en una temporada gairebé perfecta, anotaven de totes maneres. Per contra, l’ICL Manresa aprofitava per donar minuts a Bebo, Jou i Sakho. L’avantatge superava els 20 punts. En aquest període, Ahmed Khalaf va anotar la seva primera cistella al pal baix, finalitzant amb un ganxo davant de Niang.

En el darrer període l’ICL Manresa ja sabia que no podia optar a la victòria però va seguir fent el seu joc, competint i donant minuts als poc habituals. Per contra, els canaris seguien trobant encert. Cakarun i Auda van intentar ser incisius fins al final en atac.

Ibon Navarro deia a la roda de premsa posterior al partit que «cal felicitar el CB Canarias per la victòria i la temporada; hi ha pocs equips a Europa que es passin la pilota com ells, té molt mèrit; nosaltres hem entrat bé al primer quart, i després hem estat en la línia que desgraciadament hem seguit aquest any, quant no hem estat encertats; amb les baixes de l’Alekjs, Scott i Xavi ha costat més; hem demostrat que hi ha joves darrere gràcies a la bona feina del club».