L’ICL Manresa buscarà retrobar la victòria en una de les pistes més calentes
L’ICL Manresa buscarà retrobar la victòria en una de les pistes més calentes
L’ICL Manresa buscarà retrobar la victòria en una de les pistes més calentes

L’ICL Manresa buscarà retrobar la victòria en una de les pistes més calentes

Aquest diumenge a les 18:30 els manresans juguen a la pista de la Unión Financiera Oviedo, amb el dubte de Gintvainis, encara amb problemes al turmell. Després de la primera derrota al Nou Congost, a l’ICL Manresa li toca tornar a buscar la victòria, en aquesta ocasió a una pista on l’ambient de l’afició és …

Divendres 8 de Desembre de 2017 a les 10:30

Aquest diumenge a les 18:30 els manresans juguen a la pista de la Unión Financiera Oviedo, amb el dubte de Gintvainis, encara amb problemes al turmell.

Després de la primera derrota al Nou Congost, a l’ICL Manresa li toca tornar a buscar la victòria, en aquesta ocasió a una pista on l’ambient de l’afició és un element fonamental. Jokubas Gintvainis no ha entrenat pendent de proves al seu turmell, on encara arrossega molèsties.

L’ICL Manresa es trobarà un ambient hostil a Oviedo. L’equip del Bages vol refer-se després d’un partit en què no va saber reaccionar a les adversitats que es va trobar al Nou Congost. Ara mateix, els manresans són tercers per darrere del Breogán i el Prat, i no volen perdre l’estela dels primers llocs. El base lituà Gintvainis encara té molèsties arran de l’esquinç al turmell i està parat, pendent de proves.

L’equip de la Unión Financiera Oviedo, dirigit per l’exjugador i tècnic del Bàsquet Manresa Carles Marco, amb Javi Rodríguez d’ajudant, és ara mateix cinquè a la classificació amb 7 victòries i 5 derrotes. Es tracta d’una plantilla molt renovada, on hi ha jugadors coneguts de l’afició manresana, com l’aler Romaric Belemene i el pivot Oliver Arteaga.

Aleix Duran deia en la prèvia de la jornada 13 que «Gintvainis ha forçat molt el seu turmell, i no acaba de funcionar; està parat i estem pendents de proves que ens diran si el tenim disponible i quin és l’abast del que té; la resta de l’equip està bé, amb ganes d’entrenar després d’un partit on no ens van sortir les coses com volíem; estem mentalitzats de millorar i de tenir una setmana llarga d’entrenaments que creiem que ens pot anar bé; juguem al camp segurament més difícil pel que fa a l’ambient, i amb un equip nou, amb moltes incorporacions».

https://youtu.be/AsIM5uogs1M