L’ICL Manresa 2017-2018 es posa en marxa
L’ICL Manresa 2017-2018 es posa en marxa
L’ICL Manresa 2017-2018 es posa en marxa

L’ICL Manresa 2017-2018 es posa en marxa

Jornada de revisions mèdiques a Prevint, i acte de presentació a la seu de Mútua Intercomarcal. Aquesta tarda l’equip fa el primer entrenament al Nou Congost. L’ICL Manresa 2017-2018 ha fet aquest matí el primer dia de feina. A primera hora, els jugadors i tècnics han passat revisió mèdica a Prevint, i més tard s’ha …

Dilluns 21 de Agost de 2017 a les 17:23

Jornada de revisions mèdiques a Prevint, i acte de presentació a la seu de Mútua Intercomarcal. Aquesta tarda l’equip fa el primer entrenament al Nou Congost.
L’ICL Manresa 2017-2018 ha fet aquest matí el primer dia de feina. A primera hora, els jugadors i tècnics han passat revisió mèdica a Prevint, i més tard s’ha fet davant els mitjans de comunicació un acte de presentació a l’auditori de Mútua Intercomarcal. Aquesta mateixa tarda, Adrián Rubio, nou preparador físic, dirigirà el primer entrenament de l’equip.

El nou projecte de l’ICL Manresa ha fet avui les primeres passes. L’equip comença la pretemporada amb una sessió física al Nou Congost. Aquest matí, s’han fet els primers testos mèdics a la societat de prevenció Prevint. Ha estat el primer contacte dels jugadors i tècnics amb els seus nous companys.

Després de les revisions, l’equip s’ha dirigit a la seu de Mútua Intercomarcal, al carrer Sant Josep de Manresa, on s’ha fet el ja tradicional acte de presentació. Per part de Mútua Intercomarcal, que des de fa anys col·labora com a mútua oficial del club, Jordi Vilarmau, Responsable de l’àrea externa de la Sucursal de Manresa, ha donat la benvinguda a jugadors i staff tècnic i ha desitjat sort a l’equip.

També ha encoratjat la plantilla Jose Goberna, responsable de Màrqueting i Director Comercial de Prevint, la societat de prevenció, que dóna cobertura al Bàsquet Manresa des de fa més de 25 anys. Goberna ha animat l’equip a mantenir els valors que representa i ha instat a jugadors i tècnics a lluitar per l’ascens.

Més tard ha estat el torn de Jordi Singla, de l’àrea esportiva del Consell executiu del Bàsquet Manresa. Singla ha agraït la rebuda dels col·laboradors Prevint i Mútua Intercomarcal, així com també de la resta de patrocinadors i abonats. Ha tancat els parlaments l’entrenador de l’ICL Manresa, Aleix Duran, que ha fet un especial èmfasi en el Nou Congost, on el nou ICL Manresa s’ha de fer fort per poder aconseguir bons resultats.