El cara o creu final condemna l’ICL Manresa a Melilla

Derrota dels bagencs per 68-66 en un partit en què va destacar Álvaro Muñoz, que anotava 17 punts en un sol període. 68 Baloncesto Melilla | Servera 5, Almazán 7, Djuran 3, Rubio i Guerra 15; Samb 11, Kapelan 12, Duran, Rodríguez, Garcia, Lucas 2, Fall 2. 66 ICL Manresa | Costa 2, Lundberg …

Divendres 6 de Octubre de 2017 a les 22:45

Derrota dels bagencs per 68-66 en un partit en què va destacar Álvaro Muñoz, que anotava 17 punts en un sol període.

68 Baloncesto Melilla | Servera 5, Almazán 7, Djuran 3, Rubio i Guerra 15; Samb 11, Kapelan 12, Duran, Rodríguez, Garcia, Lucas 2, Fall 2.

66 ICL Manresa | Costa 2, Lundberg 14, Muñoz 17, Hamilton 10, Trias 7; Mugica 3, Jou, Sakho 6, García, Allen 4 i Gintvainis 3.

Parcials: 21-21, 15-11, 19-21 i 13-13

En l’inici del partit, un gran encert de l’ICL Manresa mantenia els del Bages a prop del rival, que tampoc fallava gens, sobretot sota el cèrcol. Lundberg era el més encertat, amb 10 punts en els primers minuts. El danès donava avantatge amb dos triples (7-11), i entrava Jou, que debutava a la lliga, per ell. En les darreres jugades, guerra des de la distància fins el 21-21 final del primer període.

En el segon quart, començava l’ICL Manresa amb bons contraatacs i un Hamilton actiu, que anotava de 3. Un cop les defenses es van entonar, l’anotació baixava. Aleix Duran demanava temps mort per reajustar l’equip. El Melilla va donar un punt més de concentració en defensa, i marxava al descans amb un avantatge de 6 punts.

Tot i que la segona meitat començava amb un triple local, Álvaro Muñoz va emergir per anotar 17 punts en aquest període, i empatava ell sol el partit a 50 punts. Fins a 5 triples del d’Àvila que deixaven el partit per decidir-se en el darrer quart. Bona aportació també de Sakho en el rebot.

El Manresa se la va jugar al darrer quart, i va sortir creu. Els exteriors locals van decidir a la recta final, tot i que els del Bages van tenir 2 triples per guanyar el partit. Els punts de Lundberg i Allen donaven avantatge als vermells, però reaccionaven els locals amb un triple. Errors en el darrer període als tirs lliures van condemnar l’ICL Manresa, i les alternatives finals van decantar el partit pel Melilla.

Aleix Duran deia en la roda de premsa posterior al partit que “el partit ha començat amb el que esperàvem que començaria, ells buscant dins l’avantatge de Guerra; hem tret la pilota fora i ens ha anat bé; ens han parat el ritme, i hem mantingut la intenció perquè sabíem que ens donaria punts, com així ha estat; en el segon quart hem tingut desencert, però al final ens ha anat bé; en el tercer quart hem sortit malament, sense fer el que havíem dit, i ells han obert una bretxa, però llavors ha aparegut l’Álvaro, que ens ha posat al partit; amb un 30% d’encert de 2 i quan t’agafen 15 rebots ofensius és molt difícil, però tot i així hem tingut l’oportunitat de competir pel partit; orgullós de l’equip, però fotut perquè tinc la sensació que ens podíem haver endut el partit”.