top

Presentada al Nou Congost l’edició manresana de “Cistella Solidària”

Dimecres 18 de Maig de 2016 a les 17:28

El proper 11 de juny es celebraran 12 hores de torneig de bàsquet 5×5 al parquet on es juga la Lliga Endesa per lluitar contra el càncer infantil. Es destinaran els guanys a la investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat al Nou Congost la primera edició de …

El proper 11 de juny es celebraran 12 hores de torneig de bàsquet 5×5 al parquet on es juga la Lliga Endesa per lluitar contra el càncer infantil. Es destinaran els guanys a la investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat al Nou Congost la primera edició de “El Congost Encistella”, organitzat pel col·lectiu Cistella Solidària, dedicat a recaptar fons per a la investigació el càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Hi han estat Jaume Font, en representació de Cistella Solidària, Glòria Garcia, representant de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, Jaume Arnau, President del Bàsquet Manresa, i Jordi Serracanta, Regidor de l’Ajuntament de Manresa.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials