L’ICL Manresa, sots-campió de la Lliga Catalana

Derrota a Andorra per 63-77 en un dia en què van tornar a destacar Auda amb 15 punts i Suggs amb 13. Diumenge primer partit de la Lliga Endesa repetint rival: el FC Barcelona Lassa. 63 ICL Manresa | Cvetkovic 4, Suggs 13, Tomàs 11, Auda15, Andric 1; Aranitovic 5, Cakarun 5, Montañez, Jou, …

Dijous 29 de Setembre de 2016 a les 23:38

Derrota a Andorra per 63-77 en un dia en què van tornar a destacar Auda amb 15 punts i Suggs amb 13. Diumenge primer partit de la Lliga Endesa repetint rival: el FC Barcelona Lassa.

63 ICL Manresa | Cvetkovic 4, Suggs 13, Tomàs 11, Auda15, Andric 1; Aranitovic 5, Cakarun 5, Montañez, Jou, Trapani 9, Belemene i Costa.

78 FC Barcelona Lassa | Peno 1, Oleson 8, Claver 9, Doellman 16, Dorsey 4; Vezenkov 11, Figueras, Eriksson 9, Esteban, Sena, Perperoglou 8 i Tomic 11.

Parcials: 9-25, 17-23; 17-12, 20-17.

La Final de la Lliga Catalana ACB va durar massa poc, i va quedar marcada pel parcial de 9-25 en el primer quart. Els homes d’Ibon Navarro van veure com el FC Barcelona Lassa sortia en tromba i ho anotava tot, a més tancant tots els forats en defensa. Tal com va succeir en la semifinal, Patrik Auda va ser el més destacat dels bagencs, i el van acompanyar Suggs amb 13 punts i Pere Tomàs, amb 11 punts i 11 de valoració.

Després d’un primer període nefast per al marcador de l’ICL Manresa, l’equip va saber refer-se i va endur-se els dos darrers parcials. Però el Barça havia obert una escletxa ja massa gran. Només amb la bona sortida dels darrers 10 minuts es va poder veure relativament a prop el rival.

Ibon Navarro, en la compareixença posterior al partit, va dir que “el primer quart marca el partit, no hem sortit bé i ells molt endollats i agressius, tallant-nos les línies de passada, fent ús del seu físic; ens han mostrat la classe d’equip que són; no hem sabut trobar solucions; després hem intentat fer el nostre joc tot i les dificultats; a la segona part hem competit, i estem contents perquè l’equip surt aprenent una lliçó; el millor és que l’equip s’ha adonat que ha de lluitar en conjunt”.