menu
L’ICL Manresa i el Nou Congost encaren el partit contra el MoraBanc Andorra
L’ICL Manresa i el Nou Congost encaren el partit contra el MoraBanc Andorra
L’ICL Manresa i el Nou Congost encaren el partit contra el MoraBanc Andorra

L’ICL Manresa i el Nou Congost encaren el partit contra el MoraBanc Andorra

L’equip d’Ibon Navarro es conjura amb l’afició per poder lluitar per la victòria davant el desè classificat. Alex Hernández ha tingut molèsties durant la setmana. L’ICL Manresa afronta la jornada 24 de la Lliga Endesa en un complot amb els aficionats manresans, que aquest divendres visiten l’entrenament de l’equip d’Ibon Navarro. Els del Bages estan …

Divendres 18 de Març de 2016 a les 19:55

L’equip d’Ibon Navarro es conjura amb l’afició per poder lluitar per la victòria davant el desè classificat. Alex Hernández ha tingut molèsties durant la setmana.

L’ICL Manresa afronta la jornada 24 de la Lliga Endesa en un complot amb els aficionats manresans, que aquest divendres visiten l’entrenament de l’equip d’Ibon Navarro. Els del Bages estan tots a la disposició de l’entrenador, encara que Alex Hernández arrossega molèsties al genoll.

Equip i afició es preparen per rebre un gran rival al Nou Congost. L’ICL Manresa es planta a la jornada 24 amb l’objectiu de competir i poder lluitar a casa per la victòria. L’equip s’ha quedat encallat amb 7 partits guanyats i encara té marge sobre la línia de la permanència, però tornar a guanyar posaria molt més fàcil i a l’abast l’objectiu, la salvació. Alex Hernández ha tingut molèsties al genoll durant la setmana, i encara que no estarà al 100% podrà ser convocat per jugar diumenge.

Per part del rival, el MoraBanc Andorra recupera David Navarro, que havia estat baixa, i tota la plantilla està a disposició de Joan Peñarroya. Els pirinencs són els desens classificats, i lluiten per poder tenir opcions de jugar el play-off per al títol a final de temporada.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «estem en un moment per començar a donar passes endavant, recuperar la confiança del que ens va fer bons a l’inici; des del principi volem estar fent les coses bé, i que l’equip es tregui de sobre la pressió del resultat».

Avui, la roda de premsa prèvia al partit de l’ICL Manresa s’ha celebrat al concessionari de Futurauto. L’empresa automobilística serà patrocinadora de l’equip fins a final de temporada.