Sabeu qui jugava amb aquesta samarreta?
Sabeu qui jugava amb aquesta samarreta?
Sabeu qui jugava amb aquesta samarreta?

Sabeu qui jugava amb aquesta samarreta?

El Bàsquet Manresa i yolosvijugar.com posen a la venda la samarreta històrica de la dècada dels 80 i 90. Després de moltes demandes i peticions dels aficionats, surten a la venda les samarretes de Gervin, Singla i Pujolràs (o bé sense dorsal), amb el model de finals de la dècada dels 80 i principis dels …

Divendres 13 de Març de 2015 a les 13:00

El Bàsquet Manresa i yolosvijugar.com posen a la venda la samarreta històrica de la dècada dels 80 i 90.

Després de moltes demandes i peticions dels aficionats, surten a la venda les samarretes de Gervin, Singla i Pujolràs (o bé sense dorsal), amb el model de finals de la dècada dels 80 i principis dels 90.

El Bàsquet Manresa reservarà a partir d’avui una edició amb oferta limitada de samarretes de la dècada dels 80 i 90. Des d’avui, els aficionats que ho vulguin tenen la oportunitat de lluir les elàstiques de Gervin, Singla o el desaparegut Pep Pujolràs.

Després de molts anys de peticions d’aficionats al Bàsquet Manresa, es complirà el somni de molts aficionats, que volen guardar un record de l’època en què el Bàsquet Manresa, aleshores “TDK Manresa”, s’acomodava a l’elit del bàsquet estatal.

Per aconseguir la samarreta, que fabrica yolesvijugar.com, només caldrà dirigir-se a la botiga del club, on n’hi haurà una d’exposició i per provar la mida. Hi haurà poc més de dues setmanes per poder-se beneficiar de la oferta inicial, que és amb un preu de 35€.

Més endavant, després de la comanda inicial ja a través del web, el preu s’incrementarà fins els 39€. Els aficionats tenen una oportunitat única i probablement irrepetible per fer-se amb una samarreta històrica.

Per a reserves, es pot trucar al 93 872 15 03 indicant quin model es reserva (Pujolràs, Singla o Gervin), i la mida (S, M, L, XL, XXL).

*Ara podeu aconseguir també la samarreta sense cap nom ni número (esquena totalment vermella).

TDK-102TDK-12
TDK-15