menu
L’ICL Manresa encara el derbi català amb el FIATC Joventut en un bon moment
L’ICL Manresa encara el derbi català amb el FIATC Joventut en un bon moment
L’ICL Manresa encara el derbi català amb el FIATC Joventut en un bon moment

L’ICL Manresa encara el derbi català amb el FIATC Joventut en un bon moment

Els homes d’Ibon Navarro intentaran encadenar la tercera victoria consecutiva diumenge, a les 19:00, al Nou Congost. Román Montañez és dubte per una lesió al bíceps femoral. L’ICL Manresa vol allargar el seu bon moment guanyant al Nou Congost el derbi català amb la Penya. Román Montañez és dubte per part de l’ICL Manresa, mentre …

Divendres 30 de Octubre de 2015 a les 17:54

Els homes d’Ibon Navarro intentaran encadenar la tercera victoria consecutiva diumenge, a les 19:00, al Nou Congost. Román Montañez és dubte per una lesió al bíceps femoral.

L’ICL Manresa vol allargar el seu bon moment guanyant al Nou Congost el derbi català amb la Penya. Román Montañez és dubte per part de l’ICL Manresa, mentre que per als verd-i-negres no jugarà Alberto Abalde, amb problemes a l’esquena. El Nou Congost es vestirà de gala i amb la moral alta per intentar guanyar un derbi que la temporada passada es va resistir.

Després de la victòria a la pista del MoraBanc Andorra, la segona en 3 partits, l’ICL Manresa viu un bon moment que intentarà perllongar amb el partit davant el FIATC Joventut de diumenge a les 19:00. El Nou Congost, que es preveu que presenti un molt bon aspecte pel que fa a l’assistència de públic, té ganes de veure la tercera victòria de l’ICL Manresa. L’equip d’Ibon Navarro ha treballat dur durant tota la setmana. Es va perdre els primers entrenaments de la setmana Dejan Musli per un procés gripal, però no hauria de tenir problemes per estar al 100% diumenge. Qui és dubte és el capità, Román Montañez, que es va fer a Andorra una microruptura a l’inserció del bíceps femoral de la cama dreta i caldrà veure la seva evolució per estar disponible diumenge.

La Penya, per la seva banda, ha informat de la baixa d’Alberto Abalde, amb problemes a l’esquena. L’equip de Salva Maldonado, exentrenador del TDK Manresa campió de la Copa del Rei, duu les mateixes victòries que el Manresa a la Lliga Endesa, i aquesta temporada ha fet tres incorporacions a la seva plantilla, les del base català Albert Sàbat, l’aler americà Brandon Paul, i el pivot guineà Ousmane Drame.

Ibon Navarro, declarava a la roda de premsa prèvia al partit de la jornada 4 que «vam començar la setmana amb un problema de virus de Dejan Musli, i tenim un problema amb en Román Montañez, que té un problema muscular des del partit de l’Andorra; guanyar sempre és positiu, no hem de controlar l’excés de positivisme fora, però sí de portes endins; sabem quin calendari tenim i quin tindrem, i el partit de diumenge serà molt difícil per nosaltres, tal com ho són tots».