Amb ganes de lluitar contra el Madrid
Amb ganes de lluitar contra el Madrid
Amb ganes de lluitar contra el Madrid

Amb ganes de lluitar contra el Madrid

El Real Madrid visita el Nou Congost en el darrer partit de la primera volta. La Bruixa d’Or Manresa, sense maldecaps importants, recuperarà AJ Ogilvy. La Bruixa d’Or Manresa tanca al Nou Congost la primera volta davant del Real Madrid, un equip ple d’estrelles i clarament superior, sobre el paper, als del Bages. L’equip de …

Divendres 16 de Gener de 2015 a les 20:05

El Real Madrid visita el Nou Congost en el darrer partit de la primera volta. La Bruixa d’Or Manresa, sense maldecaps importants, recuperarà AJ Ogilvy.

La Bruixa d’Or Manresa tanca al Nou Congost la primera volta davant del Real Madrid, un equip ple d’estrelles i clarament superior, sobre el paper, als del Bages. L’equip de Pedro Martínez, però, lluitarà juntament amb la seva afició per donar la sorpresa.

Per part de l’equip de Manresa, cap incidència durant la setmana d’entrenaments, en què ha seguit la seva progressió l’australià AJ Ogilvy, que mica en mica es va posant a to. L’equip de Pedro Martínez vol demostrar al seu públic que es pot lluitar contra tothom al ou Congost.

Per part del Real Madrid, que dijous va guanyar en un partit d’Eurolliga l’Alba de Berlín, l’únic dubte de la plantilla és el de Maciulis, que va rebre fa uns dies un cop a l’espatlla. L’equip que entrena el vitorià Pablo Laso és segon, amb 12 victòries i 4 derrotes, per darrere de l’Unicaja.

Pedro Martínez deia a la prèvia del partit que «tenim tots els jugadors disponibles, i hem fet una setmana bastant bona d’entrenaments; Ogilvy ha fet la primera setmana completa, està millor, encara que no al 100%; juguem contra un equip que ha de lluitar per tots els títols, però no renunciem a res, i menys davant del nostre públic».