menu
Isaac Fotu reforça la pintura de La Bruixa d’Or
Isaac Fotu reforça la pintura de La Bruixa d’Or
Isaac Fotu reforça la pintura de La Bruixa d’Or

Isaac Fotu reforça la pintura de La Bruixa d’Or

Es tracta d’un pivot de 2,03m, internacional amb Nova Zelanda, i que ha fitxat recentment pel CAI Saragossa. Arriba cedit fins a final de temporada. Isaac Fotu reforçarà La Bruixa d’Or Manresa a partir d’aquesta setmana. Fotu és un pivot de 2,03m nascut a York (Regne Unit) el 18 de desembre del 1993, però amb …

Dimarts 25 de Novembre de 2014 a les 19:48

Es tracta d’un pivot de 2,03m, internacional amb Nova Zelanda, i que ha fitxat recentment pel CAI Saragossa. Arriba cedit fins a final de temporada.

Isaac Fotu reforçarà La Bruixa d’Or Manresa a partir d’aquesta setmana. Fotu és un pivot de 2,03m nascut a York (Regne Unit) el 18 de desembre del 1993, però amb nacionalitat neozelandesa. Aquest estiu, ha jugat el mundial disputat a Espanya, amb bones actuacions.

Isaac Fotu és un pivot lluitador i amb molt bons moviments. Ha jugat les darreres temporades a una universitat americana, la de Hawai. Fa unes setmanes, signava el seu primer contracte professional amb el CAI Saragossa, tot i que no ha disposat de cap minut ni a la Lliga Endesa ni a l’Eurocup.

On sí que va tenir un bon paper és al mundial d’aquest estiu, celebrat a Espanya. Fotu va fer una mitjana de 9.5 punts per partit i 4,5 rebots capturats.

Trajectòria d’Isaac Fotu
2011-2012 – New Zealand Breakers
2012-2014 – Universitat de Hawai (NCAA)