top

Isaac Fotu reforça la pintura de La Bruixa d’Or

Dimarts 25 de Novembre de 2014 a les 19:48

Es tracta d’un pivot de 2,03m, internacional amb Nova Zelanda, i que ha fitxat recentment pel CAI Saragossa. Arriba cedit fins a final de temporada. Isaac Fotu reforçarà La Bruixa d’Or Manresa a partir d’aquesta setmana. Fotu és un pivot de 2,03m nascut a York (Regne Unit) el 18 de desembre del 1993, però amb …

Es tracta d’un pivot de 2,03m, internacional amb Nova Zelanda, i que ha fitxat recentment pel CAI Saragossa. Arriba cedit fins a final de temporada.

Isaac Fotu reforçarà La Bruixa d’Or Manresa a partir d’aquesta setmana. Fotu és un pivot de 2,03m nascut a York (Regne Unit) el 18 de desembre del 1993, però amb nacionalitat neozelandesa. Aquest estiu, ha jugat el mundial disputat a Espanya, amb bones actuacions.

Isaac Fotu és un pivot lluitador i amb molt bons moviments. Ha jugat les darreres temporades a una universitat americana, la de Hawai. Fa unes setmanes, signava el seu primer contracte professional amb el CAI Saragossa, tot i que no ha disposat de cap minut ni a la Lliga Endesa ni a l’Eurocup.

On sí que va tenir un bon paper és al mundial d’aquest estiu, celebrat a Espanya. Fotu va fer una mitjana de 9.5 punts per partit i 4,5 rebots capturats.

Trajectòria d’Isaac Fotu
2011-2012 – New Zealand Breakers
2012-2014 – Universitat de Hawai (NCAA)

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials