top

Grimau vs. Grimau, l’entrevista

Dijous 20 de Novembre de 2014 a les 20:20

No és ni de bon tros la primera vegada que s’enfronten, però no hi ha dubte que un xoc entre germans és sempre especial. Al Guipúscoa Basket – La Bruixa d’Or Manresa de diumenge, Roger i Jordi Grimau compliran el vintè partit que els enfronta a la Lliga Endesa. Tots dos són ja jugadors experimentats, …

No és ni de bon tros la primera vegada que s’enfronten, però no hi ha dubte que un xoc entre germans és sempre especial. Al Guipúscoa Basket – La Bruixa d’Or Manresa de diumenge, Roger i Jordi Grimau compliran el vintè partit que els enfronta a la Lliga Endesa. Tots dos són ja jugadors experimentats, amb un estil de bàsquet similar que parteix des de la defensa, tot i Roger, el més veterà, és el que de moment porta la davantera pel que fa a victòries es refereix per 11 a 8. Diumenge els germans Grimau tindran l’oportunitat d’equilibrar la balança o treure més avantatge.

De sobres consolidats en la màxima categoria, què sabran l’un de l’altre que la resta desconeguem encara? El vam descobrir en aquest cara a cara tan familiar:

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials