menu
Els jugadors de La Bruixa d’Or participen en un taller-concurs a la Fundació Alícia
Els jugadors de La Bruixa d’Or participen en un taller-concurs a la Fundació Alícia
Els jugadors de La Bruixa d’Or participen en un taller-concurs a la Fundació Alícia

Els jugadors de La Bruixa d’Or participen en un taller-concurs a la Fundació Alícia

L’activitat d’aquest dijous al migdia a Món Sant Benet ha consistit en una xerrada sobre els hàbits alimentaris, i més tard la plantilla s’ha dividit en grups per preparar un àpat adequat per a un dia de partit. Els jugadors de La Bruixa d’Or han passat un matí diferent i divertit al complex de Món Sant Benet. L’edifici de la Fundació …

Dijous 23 de Gener de 2014 a les 17:25

L’activitat d’aquest dijous al migdia a Món Sant Benet ha consistit en una xerrada sobre els hàbits alimentaris, i més tard la plantilla s’ha dividit en grups per preparar un àpat adequat per a un dia de partit.

Els jugadors de La Bruixa d’Or han passat un matí diferent i divertit al complex de Món Sant Benet. L’edifici de la Fundació Alícia ha acollit un acte en què els jugadors han estat oients d’una xerrada a càrrec del preparador físic de l’equip, Xavi Schelling, la nutricionista Núria Cinca i el xef Jaume Biarnés, que ha ensenyat com preparar els plats.

En la primera part de l’activitat, la plantilla de La Bruixa d’Or ha escoltat atentament les explicacions de Xavi Schelling sobre la hidratació i l’absorció de sucres als cossos dels esportistes. Més tard, la nutricionista Núria Cinca explicava les propietats dels aliments i quins són adequats per ingerir durant una jornada amb càrrega física. Per últim, el xef de la Fundació Alícia Jaume Biarnés ha posat en pràctica i ha mostrat com cuinar verdures, llegums i fruites per elaborar un àpat complet.

Un cop acabades les exposicions, els jugadors han passat a la pràctica. S’han dividit en grups de 3 o 4, i han hagut d’inventar-se un àpat adequat per a un dia de partit, fent cas de les indicacions rebudes prèviament.

Hi havia 4 grups de jugadors. El primer estava format per Rasmus Larsen, Ikka Maki i Marcus Eriksson, que han cuinat un plat a base de salmó i patates i un títol relacionat amb l’orígen dels tres jugadors: “Màgia del Nord”. Al costat, Salva Arco, Joan Pardina, Álex Hernández i Oliver Arteaga han cuinat tres plats a base de pasta, peix i verdura, i unes postres amb un altre títol suggerent: “la banana trapella”. Darryl Monroe, Joan Creus i Johan Kody formaven el tercer grup, que ha cuinat pasta amb pollastre, amanida amb xampinyons i fruita. Per últim, Josh Asselin, Max Kouguere i Haris Giannopoulos han elaborat “pasta amb ratatouille” i una copa de fruita variada.

Per últim, Schelling, Cinca i Biarnés han exercit de jurat, tot i que han declarat que hi havia un “empat tècnic entre totes les receptes”.