Anem a Fuenlabrada a buscar la tercera
Anem a Fuenlabrada a buscar la tercera
Anem a Fuenlabrada a buscar la tercera

Anem a Fuenlabrada a buscar la tercera

Després de guanyar el València, l’equip de Pedro Martínez va poder agafar aire i visita la pista d’un rival empatat a la classificació. La Bruixa d’Or Manresa visita aquest dissabte, a les 19:30, la pista del Montakit Fuenlabrada. L’equip Madrileny, així com La Bruixa d’Or Manresa, té dues victòries i ocupa les darreres places de …

Divendres 19 de Desembre de 2014 a les 16:41

Després de guanyar el València, l’equip de Pedro Martínez va poder agafar aire i visita la pista d’un rival empatat a la classificació.

La Bruixa d’Or Manresa visita aquest dissabte, a les 19:30, la pista del Montakit Fuenlabrada. L’equip Madrileny, així com La Bruixa d’Or Manresa, té dues victòries i ocupa les darreres places de la classificació. Per part de l’equip manresà, cap incidència remarcable durant la setmana.

Després de la victòria davant el Valencia Basket, La Bruixa d’Or Manresa vol seguir la bona ratxa a Fuenlabrada. L’equip ha entrenat amb normalitat durant tota la setmana, i pretén guanyar a un equip que per ara porta els mateixos partits guanyats. Per part dels manresans, cap baixa durant la setmana. En les darreres hores s’ha sabut que Hasan Rizvic seguirà a La Bruixa d’Or Manresa fins a final de temporada.

L’equip del Montakit Fuenlabrada té la baixa de llarga durada de Dani Pérez, i en la darrera jornada va debutar una nova incorporació, l’escorta Steve Burtt. Els madrilenys han superat el MoraBanc Andorra i el Baloncesto Sevilla en el que portem de temporada, i caldrà que el Manresa tingui en compte a Andy Panko, el seu home més destacat i valorat.

Pedro Martínez, declarava en la prèvia del partit que «White i Grigonis fan tractament, però estan recuperats; la única incidència va ser una torçada de turmell de Grimau, però no va ser res greu; el partit de dissabte és el partit més important de l’any, aquesta setmana; segurament estem més animats, però no he vist una diferència important, hem d’estar amb els peus a terra, la lliga és molt llarga».