menu
La Bruixa d’Or rep la visita del CB Valladolid, un rival perillós amb set de victòria
La Bruixa d’Or rep la visita del CB Valladolid, un rival perillós amb set de victòria
La Bruixa d’Or rep la visita del CB Valladolid, un rival perillós amb set de victòria

La Bruixa d’Or rep la visita del CB Valladolid, un rival perillós amb set de victòria

Diumenge, a les 19:00 i en directe per Esport3, els homes de Borja Comenge buscaran refer-se de les darreres derrotes en un partit davant un rival amb els mateixos objectius. Aquest diumenge a la tarda, La Bruixa d’Or rep al Nou Congost el CB Valladolid, conjunt dirigit pel manresà Ricard Casas i que de moment …

Divendres 15 de Novembre de 2013 a les 16:49

Diumenge, a les 19:00 i en directe per Esport3, els homes de Borja Comenge buscaran refer-se de les darreres derrotes en un partit davant un rival amb els mateixos objectius.

Aquest diumenge a la tarda, La Bruixa d’Or rep al Nou Congost el CB Valladolid, conjunt dirigit pel manresà Ricard Casas i que de moment té una victòria menys que els del Bages. Després de les derrotes a Saragossa i Madrid, La Bruixa d’Or, amb els dubtes de Monroe i Arco, vol equilibrar el seu balanç davant un rival amb el mateix objectiu: la permanència.

Aquesta ha estat una setmana en què l’equip ha treballat durament amb l’objectiu de refer-se de les derrotes a la pista del CAI Saragossa i el Reial Madrid. Encara no està assegurada la presència sobre el parquet del Nou Congost de Darryl Monroe, que en la primera jornada es va lesionar durant el partit davant el Joventut. Tampoc està al 100% Salva Arco, qui arrossega un esquinç al turmell des de la pretemporada.

El conjunt castellà, comandat pel manresà Ricard Casas, està ple de jugadors nous. Ara per ara, els homes més destacats de l’equip estan sent l’escorta Danilo Andjusic i el pivot jamaicà Omari Johnson. Tot i que ha estat un equip construït amb presses a finals d’estiu, el CB Valladolid té homes prou perillosos i amb prou de talent per per poder posar problemes al conjunt de Borja Comenge.

Aquest diumenge el Nou Congost recupera l’horari habitual, a les 7 de la tarda, per rebre el CB Valladolid. El partit serà emès en directe per Esport3 a Catalunya.

Borja Comenge, entrenador de La Bruixa d’Or, ha fet declaracions prèvies al partit: “Ha estat una setmana complicada, pel fet d’haver perdut àmpliament i per tenir dubtes amb Monroe i Arco; hem analitzat durant la setmana els motius de la nostra derrota i hem canviat algunes rutines; no sabrem fins a última hora si poden jugar; el CB Valladolid té un molt bon entrenador i pot posar-nos en perill; amb el nostre públic, el nostre horari per primera vegada, hem de lluitar pel partit”.