menu
El BAXI Manresa 2020-2021 es presenta davant els mitjans
El BAXI Manresa 2020-2021 es presenta davant els mitjans
El BAXI Manresa 2020-2021 es presenta davant els mitjans

El BAXI Manresa 2020-2021 es presenta davant els mitjans

Un any més, la seu de Mútua Intercomarcal ha estat la seu de l’acte, amb presència de jugadors, tècnics i el President Josep Sáez

Dimarts 11 de Agost de 2020 a les 17:55

El BAXI Manresa 2020-21 ja s’ha posat en marxa, i aquest dimarts al migdia s’ha fet la tradicional presentació davant els mitjans de comunicació, novament amb la seu de Mútua Intercomarcal com a escenari.

Ramon Roset, director de la sucursal de Manresa, ha iniciat l’acte: “Aquest any hi han moltes cares noves, i segur que saben que han vingut a un equip atípic, petit però gran alhora, on afició i entorn són un factor clau per aconseguir els èxits. La Mútua Intercomarcal n’és una peça més, i un any més estarem a la vostra disposició per ajudar-vos a aconseguir els objectius. Esperem no haver de veure-us gaire, que les lesions us respectin molt. Farem el possible perquè així sigui”.

Tot seguit ha parlat el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez: “la Mútua ens dóna el millor servei i estem molt agraïts per això. Avui donem el tret de sortida a la temporada de forma oficial, des del club tenim molta il·lusió. Sabem que hi han incerteses que hem de veure com evolucionen: el públic al pavelló o com serà la competició, però no depenen de nosaltres. Ens hem d’oblidar d’això i hem de seguir fent la nostra feina. Faig una crida que la gent tingui confiança que podrem tenir un bon bàsquet. Això és un camí de llarg recorregut, amb l’ajuda de tots acabem gaudint del que més ens agrada”.

Finalment ha intervingut Pedro Martínez, tècnic del BAXI, qui ha explicat que “vull transmetre a tothom la il·lusió que tenim amb la feina que estem fent, esperem que, amb l’ajut de la gent del club i els que l’ajuden des de fora, poguem fer la millor temporada possible i que tothom estigui orgullós”.

Un cop finalitzat l’acte, els periodistes presents a la seu de la Mútua han tingut l’oportunitat de fer entrevistes amb els jugadors i tècnics del BAXI Manresa.