menu
Bones vibracions a Artés en el primer partit de pretemporada del BAXI Manresa
Bones vibracions a Artés en el primer partit de pretemporada del BAXI Manresa
Bones vibracions a Artés en el primer partit de pretemporada del BAXI Manresa

Bones vibracions a Artés en el primer partit de pretemporada del BAXI Manresa

Victòria per 99 a 86 en un festival d'anotació. Moltes ganes de veure i gaudir amb l'equip en un pavelló on es van quedar un centenar d'espectadors a fora.

Dilluns 26 de Agost de 2019 a les 23:55

99 BAXI Manresa | Ferrari 7, Davis 19, Tomàs 9, Lucas 5 i Sakho 6; Magarity 11, Sima 17, Treviño, Vaulet 12, Efambé 2 i Pérez 8.

86 Joventut | Dmitrijevic 5, Busquets 2, Parra, López-Aróstegui 6, Morgan 16, Prepelic 24, Kanter 7, Ventura Zisis 3, da Silava 2, Omic 12, Zagars 4, Harangody 5.

Parcials: 23-24, 23-15, 31-20 i 22-27

El BAXI Manresa va començar la pretemporada en un vespre amb gran ambient al Pavelló Municipal d'Artés, que va quedar petit per veure el debut dels de la capital del Bages. Prop de 500 persones van poder presenciar la victòria del BAXI Manresa sobre la Penya per 99 a 86. Minuts per tots els jugadors, i il·lusió dels aficionats amb els nous fitxatges. Jordan Davis va retirar-se lesionat en el darrer quart després de fer un mal gest amb el genoll i caldrà veure l'abast de la seva lesió.

Els primers compassos del partit van ser favorables als jugadors dirigits per Carles Duran, que van clavar un parcial inicial de 0-9. El va trencar una de les noves incorporacions, l’escorta Jordan Davis, amb un triple. Un altre dels nous, l’ala-pivot William Magarity, va sortir a la pista molt encertat i va convertir dos triples per situar el seu equip per davant en l’electrònic (19-18). Malauradament, els badalonins van tornar a remuntar i van acabar el primer quart guanyant per la mínima (23-24). En el segon període, els homes de Pedro Martínez van poder obrir forat, i van arribar a la mitja part de l’enfrontament amb set punts d’avantatge (46-39).

La represa es va iniciar amb els bagencs donant espectacle davant la seva nombrosa i fidel afició. Les esmaixades de Vaulet i Magarity i un triple del suec, entre altres accions, van permetre eixamplar la renda del Manresa, que al final del tercer quart tenia el matx molt ben encarrilat (77-59). En els deu darrers minuts, bona gestió del BAXI Manresa per poder tancar la victòria i el primer test de pretemporada amb bones vibracions.