menu
Post-temporada al Nou Congost
Post-temporada al Nou Congost
Post-temporada al Nou Congost

Post-temporada al Nou Congost

Durant aquests dies, després d’acabar la fase regular de la Lliga Endesa, diversos joves jugadors estan fent entrenaments de post-temporada a Manresa. Per dirigir aquestes sessions, els jugadors compten amb Alfred Julbe, Carles Marco, Xevi Pujol, la preparació física d’Arnau Moreno, i l’ajuda de Maurici Algué (fisioterapeuta) i Marc Estany (delegat). Un equip de luxe per a …

Lunes 1 de Junio de 2015 a las 16:55

Durant aquests dies, després d’acabar la fase regular de la Lliga Endesa, diversos joves jugadors estan fent entrenaments de post-temporada a Manresa.

Per dirigir aquestes sessions, els jugadors compten amb Alfred Julbe, Carles Marco, Xevi Pujol, la preparació física d’Arnau Moreno, i l’ajuda de Maurici Algué (fisioterapeuta) i Marc Estany (delegat). Un equip de luxe per a un grup de jugadors vinculats, júniors i també algune externs al Bàsquet Manresa.

S’estan exercitant al Nou Congost, juntament amb Marius Grigonis del primer equip, els vinculats Jordi Clotet, Ikka Maki (recuperant-se d’una lesió), i Nil Sabata. A banda d’ells, també hi ha els júniors Pol Vives, Guillem Jou, Ferran Mas i Deng Mayot. Hi ha jugadors que no estan a la disciplina del Bàsquet Manresa ni cap dels vinculats, com ara el base badaloní Ferran Bassas, que aquesta temporada ha jugat a l’Oviedo, la jove promesa de Bosnia-Herzegovina Sandro Gacic, Albert Fontet, que aquesta temporada va començar-la al CAI Zaragoza, i Nil Brià, de l’Olost.