menu
ICL serà l’espònsor principal del Bàsquet Manresa
ICL serà l’espònsor principal del Bàsquet Manresa
ICL serà l’espònsor principal del Bàsquet Manresa

ICL serà l’espònsor principal del Bàsquet Manresa

La propietària d’Iberpotash serà el patrocinador principal de l’equip per a les tres properes temporades, després d’haver estat al costat del club des de fa cinc anys. ICL, propietària d’ Iberpotash, ha fet oficial que serà el patrocinador principal del Bàsquet Manresa. Respon així a la petició del club d’incrementar la col·laboració dels darrers cinc …

Martes 14 de Julio de 2015 a las 17:46

La propietària d’Iberpotash serà el patrocinador principal de l’equip per a les tres properes temporades, després d’haver estat al costat del club des de fa cinc anys.

ICL, propietària d’ Iberpotash, ha fet oficial que serà el patrocinador principal del Bàsquet Manresa. Respon així a la petició del club d’incrementar la col·laboració dels darrers cinc anys i convertir-se en el patrocinador principal. Iberpotash consolida així el seu compromís amb el territori.

Després de cinc temporades com a patrocinador secundari, ICL-Iberpotash ha fet un pas més, i assumirà el patrocini principal, amb l’objectiu de contribuir a consolidar un nou projecte esportiu d’un dels clubs més emblemàtics i històrics del bàsquet espanyol. El contracte, pendent de concretar-se en els aspectes finals, és previst que tingui una durada de tres temporades.

El President d’ICL Iberia i Chairman d’ICL Europe, José Antonio Martínez Álamo, declarava que «és molt positiu per a nosaltres poder iniciar un nou projecte que representa a tot un territori i que alhora connecta a dues entitats amb fortes arrels a la Catalunya Central com són la mineria de potassa i el Bàsquet Manresa».

Per la seva banda, el President del Bàsquet Manresa, Josep Vives, «avui és un gran dia, estem molt il·lusionats i esperançats col·laborant amb una empresa de la dimensió, importància i implicació d’Iberpotash i ICL. L’acord té una vocació de llarg recorregut; nosaltres som una entitat emblemàtica, i ens ajuntem amb el primer projecte industrial del país, i que genera benestar a les persones; hem posat la primera pedra del futur de l’entitat, i n’hem de posar d’altres, però és un fonament molt important i sòlid; hem d’estar agraïts a les persones que han forjat l’acord, i vull tenir un agraïment molt especial al José Antonio Martínez Álamo, ja que sempre ha cregut en la nostra aliança».

El Bàsquet Manresa, vol agrair el suport de La Bruixa d’Or i del seu responsable, Xavier Gabriel, per tot el temps en què ha estat al costat de l’entitat, sense el qual no hagués estat possible arribar fins avui. No obstant, Bàsquet Manresa vol mantenir la vinculació amb La Bruixa d’Or. El nou vincle quedarà definit en les properes setmanes.