menu
Portes obertes per a l’afició, dilluns 29
Portes obertes per a l’afició, dilluns 29
Portes obertes per a l’afició, dilluns 29

Portes obertes per a l’afició, dilluns 29

La Bruixa d’Or Manresa celebra el proper dilluns 29 de setembre una jornada dedicada als aficionats i els mitjans de comunicació. El proper dilluns, 29 de setembre, a partir del migdia, els aficionats de La Bruixa d’Or Manresa tindran la oportunitat de passar pel Nou Congost per estar a prop dels seus ídols. Diversos jugadors …

Lunes 22 de Septiembre de 2014 a las 19:19

La Bruixa d’Or Manresa celebra el proper dilluns 29 de setembre una jornada dedicada als aficionats i els mitjans de comunicació.

El proper dilluns, 29 de setembre, a partir del migdia, els aficionats de La Bruixa d’Or Manresa tindran la oportunitat de passar pel Nou Congost per estar a prop dels seus ídols. Diversos jugadors seran a la botiga signant autògrafs i atenent les peticions de tots els aficionats que s’hi acostin per renovar el seu abonament o comprar algun dels productes de la botiga, com la nova samarreta, que ja està disponible.

Durant la jornada de dilluns, els aficionats podran passar per la botiga, on els “atendran” els jugadors de la primera plantilla de La Bruixa d’Or Manresa en tres franges horàries: a les 12:00, a les 16:00 i a les 19:00.

Grups de jugadors que atendran els aficionats a la botiga:
12:00 – Dimitris Haritopoulos, Marius Grigonis i Alex Hernández
16:00 – Jamar Samuels, Marc Garcia i AJ Ogilvy
19:00 – Mike Hall, Carles Bivià i Ben Dewar

Concursos
Tots els aficionats que hagin renovat el seu abonament abans del dia 29 a les 20:00, entraran al sorteig de dues entrades per al primer partit de lliga. A banda d’aquest sorteig d’entrades, el club també regalarà dos packs amb una pilota oficial signada per tots els jugadors i una bufanda de La Bruixa d’Or Manresa.

portes-obertes-fb