menu
Demà, segon test davant el CAI Saragossa a Tàrrega (20:30)
Demà, segon test davant el CAI Saragossa a Tàrrega (20:30)
Demà, segon test davant el CAI Saragossa a Tàrrega (20:30)

Demà, segon test davant el CAI Saragossa a Tàrrega (20:30)

La Bruixa d’Or Manresa jugarà amb l’equip aragonès el segon partit de preparació, primera oportunitat per veure molts dels fitxatges. Aquest divendres La Bruixa d’Or Manresa disputa el segon partit de pretemporada al pavelló del CN Tàrrega. El partit davant el CAI Saragossa començarà a les 20:30 del vespre. Aquesta és la primera oportunitat per …

Jueves 18 de Septiembre de 2014 a las 19:12

La Bruixa d’Or Manresa jugarà amb l’equip aragonès el segon partit de preparació, primera oportunitat per veure molts dels fitxatges.

Aquest divendres La Bruixa d’Or Manresa disputa el segon partit de pretemporada al pavelló del CN Tàrrega. El partit davant el CAI Saragossa començarà a les 20:30 del vespre. Aquesta és la primera oportunitat per veure moltes de les incorporacions d’aquesta temporada.

La Bruixa d’Or Manresa s’enfrontarà demà al CAI Saragossa amb les novetats d’AJ Ogilvy, Ben Dewar i Jamar Samuels. Caldrà encara esperar una mica per veure per primer cop el base Peppe Poeta, que tot i que ja ha entrenat amb l’equip en bona part dels entrenaments, descansarà per assegurar la total curació de la contusió que té al genoll. Alex Hernández serà també baixa per al partit de demà, ja que es recupera de la fascitis plantar que té. Nil Angelats i Nil Sabata reforçaran l’equip de Pedro Martínez en el partit de demà.

El CAI Saragossa, que serà un dels rivals del Manresa a la Lliga Endesa d’aquesta temporada, presenta també diverses novetats. Les més destacables són les de Marcus Landry i Jason Robinson, provinents de Baloncesto Sevilla i Gipuzkoa respectivament. Per altra banda, torna el pivot Giorgi Shermandini, un poderós de la pintura.

El partit començarà a les 20:30 al poliesportiu del CN Tàrrega, i les entrades valdran 8 euros.

dema.partit