menu
Aquest diumenge, #QueBotiElCongost
Aquest diumenge, #QueBotiElCongost
Aquest diumenge, #QueBotiElCongost

Aquest diumenge, #QueBotiElCongost

Per primera vegada en tota la temporada, tota la plantilla del Manresa, incloent AJ Ogilvy, estarà disponible, tot i que l’australià encara no està al 100%. Aquest diumenge, a les 12:00, La Bruixa d’Or Manresa rep al Nou Congost el Bilbao Basket, un equip amb una situació òptima a la lliga, que només ha perdut …

Viernes 7 de Noviembre de 2014 a las 18:06

Per primera vegada en tota la temporada, tota la plantilla del Manresa, incloent AJ Ogilvy, estarà disponible, tot i que l’australià encara no està al 100%.

Aquest diumenge, a les 12:00, La Bruixa d’Or Manresa rep al Nou Congost el Bilbao Basket, un equip amb una situació òptima a la lliga, que només ha perdut un partit. Per primer cop, Pedro Martínez ha pogut disposar de tots els seus homes, incloent l’australià AJ Ogilvy, tot i que tot just ha fet un entrenament.

La Bruixa d’Or Manresa espera poder tenir el recolzament del Nou Congost en una jornada especial, i davant d’un rival que serà també especial per a Roger Grimau, exjugador del Bilbao Basket en les darreres temporades. El Bàsquet Manresa ha acabat la setmana amb tots els jugadors disponibles, inclòs AJ Ogilvy. L’australià, que era baixa per un esquinç a la fàcia del peu, ja ha entrenat amb els seus companys, tot i que encara li falta ritme competitiu i no tindrà un paper destacat diumenge.

Per part del Bilbao Basket, segueix bona part de l’equip amb què comptava la temporada passada, però s’ha reforçat amb Marko Todorovic, cedit pel Barça, que està sent l’home amb millors estadístiques, juntament amb l’andorrà Quino Colom. L’equip està aconseguint una bona marxa en aquest inici de lliga, on només ha perdut en el derbi basc amb el Baskonia. Ara per ara no es coneix cap baixa a l’equip de Bilbao.

Pedro Martínez, en la roda de premsa prèvia al partit, comentava que «AJ Ogilvy està en el camí esperat, encara no al 100%, i si no hi ha cap incidència negativa el jugador hi serà, encara que amb un rol secundari; el Bilbao Basket és un molt bon equip, amb gent molt experta; espero que millorem com a equip i ho fem millor que la setmana passada, si millorem a nivell col·lectiu i individual serà una bona notícia; tenir el recolzament de la nostra afició ens fa ser més optimistes».