menu
1
TravanteWilliamsEscorta
Alçada
1,96m
Pes
91kg
Posició
Escorta
Data de naixement
29/07/1993 (30 anys)
Lloc de Naixement
Estats UnitsAnchorage, Estats Units d'Amèrica
Valoració
6,1
Punts
6,9
Assistències
1,3
Rebots
3,1

Travante Williams és un jugador físic, amb energia i caràcter. Té recursos ofensius i una mentalitat guanyadora que ara se suma al 'roster' del BAXI Manresa. Signa contracte per una temporada amb una altra d'opcional.

Trajectòria esportiva

2014-2015 NCAA
Adams State Grizzlies
2015-2016 NCAA
Alaska Nanooks
2016-2017 Geòrgia
BC Tskaltubo
2017-2019 Portugal
UD Oliveirense
2019-2023 Portugal
Sporting CP

Palmarès

2017-2018 Lliga portuguesa. Campió
UD Oliveirense
2018 Supercopa portuguesa. Campió
UD Oliveirense
2018-2019 Lliga portuguesa. Campió
UD Oliveirense
2019 Copa de la lliga portuguesa. Campió
UD Oliveirense
2020 Copa portuguesa. Campió
Sporting CP
2020-2021 Lliga portuguesa. Campió
Sporting CP
2021 Copa portuguesa. Campió
Sporting CP
2021 Supercopa portuguesa. Campió
Sporting CP
2022 Copa de la lliga portuguesa. Campió
Sporting CP
2022 Supercopa portuguesa. Campió
Sporting CP
2023 Copa de la lliga portuguesa. Campió
Sporting CP

Nominacions

2023 Lliga portuguesa. Defensor de l'any
Sporting CP