menu
L’ICL Manresa vol mantenir el llistó al Nou Congost davant el Palencia
L’ICL Manresa vol mantenir el llistó al Nou Congost davant el Palencia
L’ICL Manresa vol mantenir el llistó al Nou Congost davant el Palencia

L’ICL Manresa vol mantenir el llistó al Nou Congost davant el Palencia

Visita un equip veterà, amb un joc molt diferent del darrer rival, per tancar una setmana amb 3 partits. La plantilla està a disposició del tècnic Aleix Duran. Toca agradar a casa. L’ICL Manresa ve de fer un bon partit a la pista del TAU Castelló, però l’objectiu és ara mantenir el nivell i poder …

Friday 26 of January of 2018 at 17:13

Visita un equip veterà, amb un joc molt diferent del darrer rival, per tancar una setmana amb 3 partits. La plantilla està a disposició del tècnic Aleix Duran.

Toca agradar a casa. L’ICL Manresa ve de fer un bon partit a la pista del TAU Castelló, però l’objectiu és ara mantenir el nivell i poder competir amb solvència per la victòria davant el Chocolates Trapa Palencia, un equip amb veterans com Jordi Grimau, Otegui o Miso.

Segona setmana consecutiva amb partit al Nou Congost. Diumenge a les 19:00, l’ICL Manresa intentarà sumar la segona victòria consecutiva. El públic manresà té ganes de veure com l’equip brilla també a casa. Ha estat una setmana atapeïda, amb 3 partits, que acaba amb la visita del Palencia. Per ara, tots els jugadors bagencs estan a disposició d’Aleix Duran, tot i que Allen ha patit una amigdalitis.

El rival de diumenge és el Chocolates Trapa Palencia. Noms com Jordi Grimau (ex del Manresa), Urko Otegui, Sergi Pino o Andrés Miso són habituals de la categoria. És un equip veterà, amb un bloc de jugadors espanyols, que després d’un inici complicat ocupa la desena posició, amb 9 victòries i 11 derrotes. Otegui i Grimau són els més ben valorats dels castellans.

El tècnic Aleix Duran deia a la prèvia que «ha estat una setmana amb molta càrrega física, com tots els rivals; és més un tema mental que físic, de ser capaços d’aguantar aquests 3 partits, i l’equip s’està preparant per un rival de característiques molt diferents que el TAU Castelló: el Palencia és un equip que juga molt més llarg, que perd molt poques pilotes; hem d’intentar mantenir el nivell de l’altre dia, sent capaços de fer coses bé durant 40 minuts, el repte és mantenir-les durant diversos partits seguits».