menu
L’ICL Manresa visita el Barça B i vol una altra victòria a domicili
L’ICL Manresa visita el Barça B i vol una altra victòria a domicili
L’ICL Manresa visita el Barça B i vol una altra victòria a domicili

L’ICL Manresa visita el Barça B i vol una altra victòria a domicili

Diumenge a les 20:30 els homes d’Aleix Duran disputen a Sant Joan Despí el derbi català que tanca la 23a jornada Toca seguir pressionant al capdamunt de la classificació, i per fer-ho, l’ICL Manresa haurà de guanyar diumenge en el darrer partit de la jornada, davant el FC Barcelona Lassa B. El partit es jugarà …

Friday 16 of February of 2018 at 18:20

Diumenge a les 20:30 els homes d’Aleix Duran disputen a Sant Joan Despí el derbi català que tanca la 23a jornada

Toca seguir pressionant al capdamunt de la classificació, i per fer-ho, l’ICL Manresa haurà de guanyar diumenge en el darrer partit de la jornada, davant el FC Barcelona Lassa B. El partit es jugarà a les 20:30 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ha tingut molèsties durant la setmana Guillem Jo, amb una lesió al psoas.

L’ICL Manresa tancarà la jornada 23 de la LEB Or jugant a la pista del FC Barcelona B. L’equip ha tingut una setmana llarga d’entrenaments després de la victòria al Nou Congost davant l’Araberri. Els manresans tenen ganes i afronten el partit «amb il·lusió», tal com apuntava Aleix Duran. L’únic “tocat” és Guillem Jou, a qui se li va detectar una petita ruptura al psoes.

Per la seva banda, el FC Barcelona Lassa B, arriba 14è a la 23a jornada, amb 8 victòries i 14 derrotes. És un equip amb jugadors joves amb molt talent, promeses que poden posar problemes, especialment jugant a la seva pista. En la darrera jornada, van aconseguir una important victòria a la pista del Palència.

Aleix Duran explicava a la roda de premsa prèvia que «ha estat una setmana llarga d’entrenaments, amb la baixa del Guillem Jou, amb molèsties al psoes; les proves van detectar una petita ruptura, i en funció de com es trobi estarà disponible; ens preparem per jugar contra un equip força diferent del que va venir aquí a la primera volta; comptem que Marc García i Kurucs no hi seran; han aconseguit un bloc amb el qual aconsegueixen jugar molt bé, amb dos pivots com Diagne i Herun jugant junts; a casa estan competint extraordinàriament».