menu
L’ICL Manresa reprèn la lliga al Congost davant un rival perillós
L’ICL Manresa reprèn la lliga al Congost davant un rival perillós
L’ICL Manresa reprèn la lliga al Congost davant un rival perillós

L’ICL Manresa reprèn la lliga al Congost davant un rival perillós

Els manresans reben el Sáenz Horeca Araberri de Vitòria diumenge a les 19:00, amb el dubte de Jakis Gintvainis Setmana llarga de preparació per a l’ICL Manresa, que després de perdre pels pèls la final de la Copa Princesa disputa la 22a jornada de lliga davant l’Araberri, un rival sense pressió i amb jugadors realment …

Friday 9 of February of 2018 at 20:07

Els manresans reben el Sáenz Horeca Araberri de Vitòria diumenge a les 19:00, amb el dubte de Jakis Gintvainis

Setmana llarga de preparació per a l’ICL Manresa, que després de perdre pels pèls la final de la Copa Princesa disputa la 22a jornada de lliga davant l’Araberri, un rival sense pressió i amb jugadors realment perillosos. L’únic dubte és a hores d’ara Jakis Gintvainis, que podria no jugar per culpa de problemes musculars al quàdriceps.

Nova cita en dates de Carnestoltes al Nou Congost. L’ICL Manresa trobarà un ambient un pèl més festiu de l’habitual, però un partit en què caldrà estar atents al rival. Els bagencs encaren el partit com un nou repte davant l’afició, i amb el dubte de Jakis Gintvainis per culpa d’una estrebada al quàdriceps. Guillem Jou també ha tingut alguna molèstia que no li impedirà estar diumenge a disposició d’Aleix Duran.

Per la seva banda, el Sáenz Horeca Araberri arriba després d’apallissar un dels equips cridats a ser al capdavant, l’Oviedo. Els vitorians van derrotar per 104 a 74 els asturians, i són desens a la classificació, lluitant pels llocs de play-off. Entre els seus homes destaca el canoner Johnny Dee (46% en triples i 16,6 punts per partit), acompanyat per Wintering i Edwards.

Aleix Duran advertia dels perills del rival en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge. El tècnic ha dit que «ha estat una setmana llarga, hem tingut més dies tant per descansar com per treballar, i ens preparem per jugar contra l’equip que més punts anota després del Breogán, amb el millor percentatges de 3 de la lliga; és un equip que juga amb conceptes interessants, buscant tirs aviat i sense complexes ni por a fallar, i això els fa perillosos; allà vam guanyar per un punt un partit a cara o creu, han guanyat a Breogán i a Melilla; és important marcar des del principi les nostres normes defensives».