menu
L’ICL Manresa a la Copa Princesa: història, il·lusió, bon ambient i ganes de reivindicar-se
L’ICL Manresa a la Copa Princesa: història, il·lusió, bon ambient i ganes de reivindicar-se
L’ICL Manresa a la Copa Princesa: història, il·lusió, bon ambient i ganes de reivindicar-se

L’ICL Manresa a la Copa Princesa: història, il·lusió, bon ambient i ganes de reivindicar-se

Els del Bages lluitaran dissabte a les 20:45 (En directe per TeleDeporte) per un títol que encara no han aconseguit guanyar. Tota la plantilla, més el vinculat Dani Garcia, a disposició d’Aleix Duran. Molta il·lusió per aconseguir un títol i intentar competir contra un rival que s’està mostrant intractable a la lliga. Això és el …

Thursday 1 of February of 2018 at 16:00

Els del Bages lluitaran dissabte a les 20:45 (En directe per TeleDeporte) per un títol que encara no han aconseguit guanyar. Tota la plantilla, més el vinculat Dani Garcia, a disposició d’Aleix Duran.

Molta il·lusió per aconseguir un títol i intentar competir contra un rival que s’està mostrant intractable a la lliga. Això és el que té de la seva banda l’ICL Manresa, que viatjarà a Lugo aquest divendres, on l’acompanyaran prop d’un centenar d’aficionats en una final que es preveu festiva i amb un gran ambient de bàsquet.

L’ICL Manresa, amb 2 victòries en els darrers 2 partits, arriba en un bon estat per jugar la Final de la Copa Princesa. No és el primer cop que els manresans juguen aquesta competició, ni que juguen una copa. Viatjaran a Lugo els 10 jugadors de la primera plantilla, i Dani Garcia, que ja és habitual en els darrers partits.

Els antecedents
El Bàsquet Manresa ha jugat una vegada la final de la Copa LEB, en aquell cas, Copa Príncep d’Astúries. Va ser l’any 2001, contra el Melilla i a la pista nord-africana. El títol va ser per a l’aleshores Caja Rural Melilla. Evidentment, tothom recorda la Copa del Rei ACB guanyada pel TDK Manresa el 1996 a Múrcia, en alguna de les 6 participacions de l’equip manresà en la Copa del Rei ACB. En quant a membres de l’actual plantilla, cal destacar el paper de Jordi Trias, que ha estat MVP tant a la Copa del Rei ACB (2007) com a la Copa Princesa LEB (2014).

El rival
El Cafés Candelas Breogán serà un escull difícil per a l’ICL Manresa. Els de Lugo són el líder de la categoria, i s’han mostrat molt sòlids fins a aquest moment. L’equip que dirigeix Natxo Lezkano governa la classificació amb només 3 derrotes en els 21 partits disputats fins ara. Tota la plantilla gallega estarà disponible per a l’entrenador basc.

Les aficions
S’espera un gran ambient al voltat de la final de la Copa Princesa a Lugo. El partit començarà a les 20:45, però molt abans ja hi haurà activitat a les rodalies del Pazo dos Deportes. El Breogán ha organitzat diverses activitats per a tots els públics, com ara un disc-jòquei, pistes de 3X3, servei de bar, inflables, un mag, i un photocall per fotografiar-se amb els amics o les mascotes. L’afició manresana comptarà amb unes 100 persones a Lugo, que arribaran en autobús i en avió a l’aeroport de la Corunya. Tot està servit per viure una gran final.