menu
L’ICL Manresa vol recuperar energia en el partit de diumenge amb el Rio Ourense Termal
L’ICL Manresa vol recuperar energia en el partit de diumenge amb el Rio Ourense Termal
L’ICL Manresa vol recuperar energia en el partit de diumenge amb el Rio Ourense Termal

L’ICL Manresa vol recuperar energia en el partit de diumenge amb el Rio Ourense Termal

Els manresans reben la visita dels gallecs, un equip amb coratge. Jakis Gintvainis està descartat i seguirà tractament, mentre que Noah Allen és dubte i Hamilton arrossega molèsties. L’ICL Manresa té una nova oportunitat per refer-se i reconquerir el Nou Congost davant el Rio Ourense Termal, un rival que, tot i ser el darrer classificat, …

Friday 15 of December of 2017 at 17:25

Els manresans reben la visita dels gallecs, un equip amb coratge. Jakis Gintvainis està descartat i seguirà tractament, mentre que Noah Allen és dubte i Hamilton arrossega molèsties.

L’ICL Manresa té una nova oportunitat per refer-se i reconquerir el Nou Congost davant el Rio Ourense Termal, un rival que, tot i ser el darrer classificat, ha estat a prop de guanyar partits i vindrà per donar-ho tot. Serà baixa pel quadre manresà Jokubas Gintvainis, el base lituà. No se sap encara si podrà participar del partit Noah Allen, amb un edema a la tíbia, mentre que Hamilton encara té molèsties al turmell.

Diumenge l’ICL Manresa rep al Nou Congost el Rio Ourense Termal, en un partit en què els del Bages volen recuperar el camí de la victòria després de dos partits consecutius sense poder guanyar. Serà baixa el base lituà Jakis Gintvainis, que haurà de fer tractament de recuperació del seu esquinç al turmell. És dubte Noah Allen, amb un edema ossi a la tíbia que li causa molèsties a la zona del soli i el bessó. Per altra banda, Ashley Hamilton encara arrossega molèsties de la lesió al turmell que es va fer. L’ICL Manresa vol recuperar energia davant d’un rival que pot ser enganyós per la classificació.

El Rio Ourense Termal és un darrer classificat amb trampa. Tot i que els homes de Gonzalo García de Vitoria són darrers a la classificació, han estat en molts partits a menys de 10 punts del rival, i no han rebut gaire victòries aclaparadores, a banda d’arribar a una pròrroga. Els seus referents són l’anotador base Reginald Johnson, l’escorta Roope Ahonen, i l’interior Dan Trist, homes amb talent capaços de liderar el seu equip.

Aleix Duran deia en la roda de premsa prèvia d’aquest divendres que «l’estat de la plantilla és complicat, perquè amb les lesions que se’ns han sumat ens està costant entrenar amb l’exigència que voldríem; l’equip té moltes ganes de fer-ho bé, i ens toca jugar un partit sota pressió i ens estem preparant per fer-ho; han perdut 3 partits per menys de 3 punts, han fet una pròrroga, i ens estem preparant per jugar sota pressió».