L’ICL Manresa recupera energia davant el Rio Ourense Termal

Els del Bages superen per 89 a 65 els gallecs, amb un gran Hamilton (25 punts), ben acompanyat per Muñoz (15 punts), Costa i Trias (14 punts). 89 ICL Manresa | Costa 14, Jou, Muñoz 15, Hamilton 25 i Trias 14; Mugica, Lundberg 11, Sakho 2, Brià, Garcia 2 i Allen 6. 65 …

Sunday 17 of December of 2017 at 22:04

Els del Bages superen per 89 a 65 els gallecs, amb un gran Hamilton (25 punts), ben acompanyat per Muñoz (15 punts), Costa i Trias (14 punts).

89 ICL Manresa | Costa 14, Jou, Muñoz 15, Hamilton 25 i Trias 14; Mugica, Lundberg 11, Sakho 2, Brià, Garcia 2 i Allen 6.

65 Rio Ourense Termal | Johnson 12, Ahonen 9, Uzas 9, Manzano 1 i Orlov 2; Rodríguez, Edgards, Trist 20, Moreno, Ndoye 6.

Parcials: 16-20, 28-15; 20-12 i 25-18.

L’ICL Manresa ha recuperat el camí de la victòria, treballant de valent davant un equip que tot i ser cuer ha demostrat tenir talent. Ashley Hamilton ha estat el màxim anotador amb 25 punts, però han estat bé en la direcció Costa (14 punts) i el jove Dani Garcia, i també han finalitzat bé Muñoz (15 punts i 20 de valoració), Trias (14 punts) i Lundberg, amb 11.

El partit començava amb encert de Lluís Costa, anotant el primer triple. Tot i així, els visitants van estar pràcticament immaculats en el tir exterior i aconseguien avantatge. Els rebots ofensius empenyien l’ICL Manresa, que aconseguia una renda de 3 punts, ben aviat neutralitzada pels triples visitants. Acabava el primer quart amb avantatge per l’Ourense.

En el segon període va millorar molt l’anotació dels de Manresa, que començava amb un addicional no anotat per Trias, però altre cop el rebot donava oportunitats. En el tercer minut del segon quart entrava en acció Hamilton, que acabaria amb un 5 de 9 en triples. Els de casa podien escapar-se també gràcies als contraatacs en aquest període. Bona defensa, pèrdues dels gallecs i finalitzacions fàcils fins a anotar 28 punts, per 15 visitants.

Després de la mitja part sortiria com un cicló Hamilton, que començava amb una esmaixada, i seguia amb dos triples consecutius que obligaven a parar el partit a l’entrenador visitant. Marxava el Manresa 52-36. Álvaro i Costa anotaven també des del triple per distanciar-se encara més del rival. 17 punts d’avantatge per encarar el darrer període.

En la recta final, bona administració del resultat del Manresa, sense relaxació. Un nou triple de Hamilton provocava de nou el temps mort visitant. Muñoz també va estar actiu fins els darrers minuts, robant pilotes i anotant. En els darrers minuts sortiria el vinculat Nil Brià per substituir Muñoz. El partit quedaria tancat amb un 2 més 1 de Lundberg.

Aleix Duran deia a la roda de premsa que “afrontàvem un partit que mentalment era el més difícil que havíem tingut fins ara, després de perdre un partit a casa i el següent a fora; després del primer quart ha estat un moment complicat, i sense perdre els nervis hem seguit; la moral del contrari és fràgil per la seva situació a la classificació, i sabíem que era important sortir bé al tercer quart; estic molt satisfet per la resposta de l’equip perquè no era un partit gens fàcil”.