L’ICL Manresa perd davant el València amb massa factors en contra

Els del Bages planten cara però cauen per 60-72 davant el Valencia Basket, l’equip més en forma del continent. 62 ICL Manresa | Thomas 2, Otverchenko, Simon 18, Sánchez 9 i Musli 10; Sandul 4, Montañez, Hernández 6, Grigonis 10, García 3, Barrera i Flis. 74 Valencia Basket | Diot 11, Martínez 3, …

Sunday 20 of December of 2015 at 21:10

Els del Bages planten cara però cauen per 60-72 davant el Valencia Basket, l’equip més en forma del continent.

62 ICL Manresa | Thomas 2, Otverchenko, Simon 18, Sánchez 9 i Musli 10; Sandul 4, Montañez, Hernández 6, Grigonis 10, García 3, Barrera i Flis.

74 Valencia Basket | Diot 11, Martínez 3, Sikma 4, Lucic i Hamilton; Stefanson 7, Trias, Sato, Dubljevic 17, Vives 6, San Emeterio 4 i Shurna 3.

Parcials: 15-23, 17-18, 18-21 i 12-12.

Àrbitres: Hierrezuelo, Pérez Niz i Mas.

L’ICL Manresa tampoc ha pogut fer el que encara no ha fet ningú: el Valencia Basket ha guanyat per 12 punts al Nou Congost, tot i que els manresans han competit bé davant un súper equip. Pedro Martínez s’ha endut la victòria del pavelló on va entrenar la temporada passada.

El partit va començar amb l’ICL Manresa adormit, i Hamilton liderava el primer avantatge dels valencians. Reaccionava l’equip d’Ibon Navarro després d’un minut de temps mort de la mà de Musli, però Diot encertava des del triple en dues ocasions per mantenir a ratlla els vermells.

El Manresa ha anat creixent en defensa per igualar el partit, i des del darrere ha aconseguit que en cap moment hi hagués cap parcial molt diferenciat. L’aler Chase Simon s’entonava en aquest període per enfilar-se fins els 11 punts.

Després del pas pel vestidor, els bons minuts de Hamilton permetien als visitants comptar amb més de 10 punts d’avantatge. Chase Simon tibava del carro per tal que l’ICL Manresa no perdés el rumb. Ricky Sánchez anotava els darrers punts del quart amb un triple.

En el darrer quart, anotació més aviat baixa, i empat a 12 al parcial. Inici de quart amb molta feina defensiva. Stefansson i Vives anotaven dues safates per començar a deixar encara més difícil el partit per als manresans. El València ha gestionat l’avantatge per acabar amb 12 punts d’avantatge.

Ibon Navarro, a la roda de premsa, deia que «hem jugat un partit en què el contrari era superior a nosaltres en tot; hem tingut molt cor i voluntat, i ens ha faltat poder competir el partit fins al final; el nostre percentatge de tirs de 3 punts és dolent; el partit comença molt malament per nosaltres, amb 3 accions en què sabem què hem de fer, i no ho fem».