menu
El Nou Congost vibra de valent amb un partidàs: ICL Manresa 86 – CAI Zaragoza 79
El Nou Congost vibra de valent amb un partidàs: ICL Manresa 86 – CAI Zaragoza 79
El Nou Congost vibra de valent amb un partidàs: ICL Manresa 86 – CAI Zaragoza 79

El Nou Congost vibra de valent amb un partidàs: ICL Manresa 86 – CAI Zaragoza 79

L’ICL Manresa aconsegueix una immensa victòria en un Nou Congost vibrant. Els d’Ibon Navarro superen per 86 a 79 el CAI Zaragoza, en una victòria de conjunt on destaquen Hernández amb 12 punts i 20 de valoració, i Flis i Simon també amb 12 punts. 86 ICL Manresa | Hernández 12, Barrera 9, Simon …

Thursday 24 of December of 2015 at 00:06

L’ICL Manresa aconsegueix una immensa victòria en un Nou Congost vibrant.

Els d’Ibon Navarro superen per 86 a 79 el CAI Zaragoza, en una victòria de conjunt on destaquen Hernández amb 12 punts i 20 de valoració, i Flis i Simon també amb 12 punts.

 
86 ICL Manresa | Hernández 12, Barrera 9, Simon 12, Sánchez 2 i Musli 11; Sandul 6, Jou, Montañez 9, Grigonis 10, García, Flis 12 i Otverchenko 3.

 

79 CAI Zaragoza | Bellas 14, Linhart 3, Benzing 4, Jelovac 15 i Norel 14; Henry, Sastre 11, Tomàs 12, Fotu i Kanacevic 6.

 

Parcials: 25-22, 17-19, 21-14 i 23-24.

Àrbitres: Pérez Pérez, Martínez Fernández i Munar.

L’ICL Manresa ha fet explotar d’alegria el Nou Congost amb un partit immens. Tot i cometre errors de tot tipus, els del Bages s’han fet amb la victòria davant el CAI Zaragoza, un rival que anava a l’alça. Ha destacat la victòria del conjunt, amb 7 jugadors amb 9 o més punts. Alex Hernández ha arribat als 20 de valoració, i ha estat el més destacat.

El partit ha començat i ha estat igualat en tot moment. L’ICL Manresa no ha aconseguit cap renda de més de 4 punts en el primer quart, i ja destacaven els fins ara menys habituals com Barrera i Román, que actuava com a base donant descans a Alex Hernández per la baixa de Thomas. Kanacevic convertia un tripla però una bona jugada de Montañez al darrer sospir deixava el 25-22.

En el segon període semblava que podia obrir forat, i així ha estat, tot i que de no més de 8 punts. Grigonis, Montañez i Musli obrien la diferència, però posaven el fre Sastre i Bellas amb 2 triples. Llavors era el CAI qui mitjançant Norel i Tomàs es posava a davant. Evitaven l’avantatge visitant al descans un dos més u de Barrera i la cistella de Simon.

Tornant dels vestidors, una altra bona arrencada de l’ICL Manresa, que arribaria a la recta final amb més 8 punts. Era el moment de Dejan Musli, que des de la pintura semblava que anotava amb facilitat. Alex Hernández tornava a agafar les regnes de l’equip per posar distància amb dos tirs lliures i un triple.

La recta final va estar marcada pel control i la tranquil·litat de l’ICL Manresa, que no va deixar de dur la iniciativa al marcador. Bona feina defensiva de tots els jugadors, i bons moments en atac tot i alguna fase de dubtes. L’encert final en els tirs lliures mantenia viu el Saragossa, però les cistelles de Flis, Musli i Alex deixaven el partit al Nou Congost, que va vibrar com mai.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que «estem molt contents perquè ha estat un partit complicat: ens han passat moltes coses com el percentatge en tirs, regalar rebots, recuperar la pilota i fer camp enrere… masses coses; l’equip no s’ha rendit i com a equip han aparegut jugadors que en els darrers partits no havien jugat i avui han estat a un gran nivell».